Ми у Facebook
27.09.2016, 19:00

На Новомедіа Форумі 2016 збереться зіркова команда спікерів-телеведучих

Цього року для учасників Новомедіа Форуму зібрана різноманітна команда якісних спікерів. Вони принесуть свіжий зміст і опишуть нинішні інформаційні тенденції. А головне - на власному досвіді розкажуть про те, як персональні якості здатні повпливати на роботу з інформацією.
Тема Форуму 2016 – «Персоналізація». Запрошені практикуючі спеціалісти в якості спікерів відповідають темі події. Про брендування медіаперсони цьогоріч повідають ведучі, які стали справжнім символом своїх телепрограм. Авторський інформаційний продукт, який вони створюють, має особливий характер і стиль.

Список спеціальних гостей поповнять канадський українець Майкл Щур, ведуча «Студії Савіка Шустера» и радіо «Вести» Тетяна Гончарова, заслужений журналіст Украины і ведуча на телеканалі ICTV Олена Фроляк, а також нове обличчя «Свободи слова» Вадим Карпьяк. А всього – близько 30 кращих спікерів з усіх типів медіа.



Новомедіа Форум – це знаковий спеціалізований захід, який проходить у Києві з 2011 року. Подія організована для спілкування і підвищення кваліфікації представників медіа і громадянських журналістів. Подивитись, як це відбувалося у минулі роки, можна тут. Щоб стати учасником Форуму цього року, потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням.

До зустрічі 4 і 5 листопада на Новомедіа Форумі – в епіцентрі концентрації ключових медіаперсон!

До теми:

Новомедіа Форум 2016 відбудеться 4-5 листопада





На правах реклами