Ми у Facebook
29.09.2016, 13:00

Журнал "Маленькі рівняни" оголошує про СТАРТ конкурсу "Ми ростемо"

Світлини ваших малюків будуть опубліковані на сторінках наступного номеру видання.
Журнал "Маленькі рівняни" розпочинає новий конкурс для малюків та їх батьків - "Ми ростемо".

Для участі в конкурсі вас потрібно надіслати два фото, на яких видно, як росте та розвивається ваш малюк. Обмеження для участі у конкурсі - це повинні бути дітки до двох років.


Як фото вашої дитини можуть потрапити у журнал “Маленькі рівняни”


Тим самим перше фото може бути у кілька місяців чи буквально з пологового будинку, а інше - коли малюку виповнився рік чи більше.

Ми знаємо, що багато мамусь нині роблять світлини малюків кожного місяця, а поряд викладають з іграшок чи фруктів цифру, яка відповідає тому, скільки місяців малюку. Такі фото тільки вітаються. А якщо маєте якісь інші - надсилайте їх нам!

ДИВИТИСЯ ЖУРНАЛ МАЛЕНЬКІ РІВНЯНИ ОНЛАЙН



Фото діток можна надсилати до кінця жовтня на адресу info@ogo.ua (з темою листа - МИ РОСТЕМО). Після закриття першої частини конкурсу - подачі фото, ми проведемо голосування на нашій сторінці у соціальній мережі Вконтакті - ГРУПА ОГО

Троє діток, які стануть переможцями конкурсу отримають у подарунок — розміщення фото на сторінках рівненського дитячого глянцевого журналу “Маленькі рівняни”.

Переможців визначатимемо: за кількістю лайків — 1 місце, за кількістю унікальних коментарів — 2 місце та 3 місце — вибір редакції. участь у голосуванні у групі можуть брати тільки учасники ГРУПИ ОГО. Інші голоси зараховуватися не будуть.






На правах реклами