Ми у Facebook
29.09.2016, 17:00

Футболіст із Рівненщини відзначився в Бельгії асистом і голом

Уродженець Сарненщини Андрій Тотовицький, який зараз перебуває в оренді бельгійського клубу «Кортрейк», в останньому матчі відзначився голом та гольовою передачею. Така активність дозволила його команді більш ніж упевнено переграти вдома «Генк».
У восьмому турі чемпіонату Бельгії «Кортрейк» розгромив у рідних стінах суперника з переконливим рахунком 4:1. Орендований у донецького «Шахтаря» Андрій Тотовицький уже на 5-й хвилині відзначився голом за господарів. По перерві 23-річний хавбек «Кортрейка» віддав асист на Сааді, і рахунок став 4:0. Відзначимо, що в «Генка» наразі відновлюється від травми і не потрапляє в заявку інший українець, що належить "Шахтарю", – Руслан Маліновський.

Відзначили дії рівнянина в останньому поєдинку і провідні спортивні видання Бельгії.

І Sporza, і Sport відзначили, що Тотовицький зробив вагомий вклад у перемогу свого клубу. За словами кореспондентів ЗМІ, господарі почали матч сильно вже з перших хвилин, коли відразу ж активно пішли вперед, на ворота Марко Бізо. Обидва ресурси відзначили, що Тотовицький був одним з кращих в матчі, а його настрій задав тон яскравому футболу в виконанні «Кортрейка».

Наразі, «Кортрейк» Тотовицького набрав 14 очок і посідає 6-е місце, що дає змогу грати в чемпіонському плей-офф.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Андрій Тотовицький оформив хет-трик у ворота «Шахтаря»

Футболіста з Рівненщини забрали до бельгійського клубу

Нагадаємо, що уродженець села Кричильськ Сарненського району Андрій Тотовицький виступатиме найближчі півроку в Чемпіонаті Бельгії. Півзахисник, права на якого належать донецькому «Шахтарю», опинився в оренді середнячка головного бельгійського дивізіону - клубу «Кортрейк».

23-річний Тотовицький останні два з половиною сезони провів в оренді в луганській «Зорі», але нову кампанію почав у складі «Шахтаря», тому що головний тренер Паулу Фонсека надав йому шанс. На поле за гірників він вийшов тільки один раз - в грі 3-го туру проти ФК «Олександрія» (1:0), на 74-й хвилині замінивши Дентіньо.

Щодо нового клубу рівнянина, то Кортрейк - місто, який знаходиться біля кордону Франції.





На правах реклами