Ми у Facebook
29.09.2016, 15:20

Рівняни пропонують влаштувати для нардепів "місячник здачі награбованого"

Це одна із пропозицій, яку почув нардеп під час зустрічі з виборцями.
Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав Олег Осуховський:

У яких школах Рівного вивчають російську мову


Провів прийом громадян в окрузі у місті Рівному. Як завжди, було чимало людей. Приходили з проханням допомогти у вирішенні особистих проблем, однак чимало небайдужих громадян висловлювали свої ідеї та ініціативи стосовно наведення ладу в державі. Були навіть пропозиції щодо законодавчих ініціатив. Знаючи, що я очолюю підкомітет в парламентському комітеті запобігання та протидії корупції, виборці скаржилися на корупцію в установах та закладах. Зокрема, представники громадської ради при Рівненській ОДА звернулися щодо необхідності подолання корупції у деяких вищих навчальних закладах Рівненської області. Літнього віку рівнянин прийшов із пропозицією щодо написання законопроекту про встановлення своєрідного «місячника здачі награбованого можновладцями» і в такому разі звільнення їх від кримінальної відповідальності чи то амністії для тих, що розкаялися…




Рівнян запрошують на свято мікрорайону Басів Кут

Ще одна пані поскаржилася на водіїв громадського транспорту, котрі не дотримуються правил дорожнього руху, зокрема зупиняються далі, ніж за 30 сантиметрів від тротуару.

[imgF=118028 ]

Всі ці заяви та скарги небезпідставні, тому будемо над цим працювати, допомагати та реагувати. Як завжди, прийом громадян, живе спілкування з виборцями дає поштовх для подальшої депутатської роботи та численних ініціатив.

Нагадаємо, у 2014 році Олега Осуховського обрали нардепом у виборчому окрузі № 152 міста Рівного.





На правах реклами