Ми у Facebook
29.09.2016, 14:25

Міжнародний Новомедіа Форум: до закінчення пільгової реєстрації залишилось три дні!

Не пропустіть можливість зарезервувати своє місце на Новомедіа Форумі зазделегідь, на кращих умовах!
Нагадуємо, для участі в цій події потрібно заповнити спеціальну анкету на офіційному сайті. Вартість участі залежить від дати реєстрації та оплати. Вересень - 395 грн., жовтень-листопад - уже дорожче, 495 грн. При реєстрації від 5 осіб діє спеціальна пропозиція - 1 квиток у подарунок! Для студентів стаціонарної форми навчання знижка за промокодом - 60%. Промокод novomedia-student.

Цього року Новомедіа Форум відбудеться у Києві 4-5 листопада. Місцем для проведення обрано готельний комплекс "Турист". Тема Форума 2016 – «Персоналізація». Спеціально для учасників заходу зібрана різноманітна команда якісних спікерів. Вони принесуть свіжий зміст і опишуть нинішні інформаційні тенденції. А головне - на власному досвіді розкажуть про те, як персональні якості здатні повпливати на роботу з інформацією. Про персональне брендування цьогоріч розкажуть провідні спеціалісти, які стали символом українського медіапростору.

На Новомедіа Форумі 2016 збереться зіркова команда спікерів-телеведучих



Нагадаємо, що Новомедіа Форум – це ключова платформа для спілкування і підвищення кваліфікації представників ЗМІ з різних країн. На Форумі зустрічаються спеціалісти телебачення, радіомовлення, газетно-журнального сектору, веб-проектів і нових медіа. А також збирається найбільша кількість спікерів - цього року планується близько сорока. Такі професійні зустрічі Асоціація "Новомедіа" організовує з 2004 року. Минулого року більше 50 спікерів з усіх типів медіа виступили зі своїми презентаціями та доповідями.

Реєстрація на Новомедіа Форум - за посиланням.

До теми:

Новомедіа Форум 2016 відбудеться 4-5 листопада





На правах реклами