Ми у Facebook
30.09.2016, 11:00

Молодіжний «Верес» дебютував у чемпіонаті України з перемоги [Фото+Відео]

У чемпіонаті України серед юнаків віком до дев`ятнадцяти років команда «Верес» U-19 дебютну гру провела на власному полі і перемогла. Рівняни з мінімальним рахунком здолали львівський «Опір». Єдиний м’яч за п’ять хвилин до фінального свистка провів Владислав Гончар.
«Верес» (Рівне) – «Опір» (Львів) - 1:0 (0:0)

Чемпіонат України U-19, Перша ліга, Група 2, 1 тур
28 вересня, 2016 року, Рівне, стадіон "Водник"

"Верес" U-19: Фомін, Тимошицький, Бакшин, Луць (Гуринович), Лотоцький, Омельчук, Харчук (к), Михальчук (Омелянчук), Островський (Гайдучик), Гончар, Нікітчук (Назарук).
Запасні: Єрмолін, Куштер.
Тренер: Дмитро Улянчук.

Гол: Гончар (81).
Попередження: Тимошицький, Лотоцький.


Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», матч пройшов в упертій боротьбі. Хоча, саме господарі створили більше нагод для взяття воріт суперників. Зрештою, наполегливість юних «вересівців» була винагороджена. Переможний м`яч на 81-й хвилині поєдинку забив Владислав Гончар.

«Грою я задоволений. Зважаючи на те, що команда комплектувалася у найкоротші терміни, ми зіграли доволі непогано. Напередодні матчу ми провели усього одне, перше в історії цієї команди спільне тренування. На старті поєдинку відчувалося, що хлопці хвилюються. Але поступово ми зуміли заволодіти ініціативою і схилити шальки терезів на свій бік. Основу цієї команди складають вихованці КОЛІФКС, які лише цього року завершили навчання, та вихованці ДЮСШ «Верес», - розповів тренер команди «Верес» U-19 Дмитро Улянчук.

Наступний матч чемпіонату Першої ліги команда «Верес» U-19 проведе 5 жовтня у Чернівцях проти «Спарти-Буковини».

Загалом у групі 2 Першої ліги чемпіонату України U-19 виступають вісім команд: "Верес", ФК "Львів", "Спарта-Буковина", "Тепловик" (Івано-Франківськ), "Поділля" (Хмельницький), "Опір" (Львів), "Гірник" (Новояворівськ) та "Мункач" (Мукачеве).

Нагадаємо, що в цей же день у Рівному у Veres Place презентували комплект домашньої ігрової форми для команди «Верес» U-19. Технічним партнером команди стала компанія «Gera». Домашня форма виконана у різних відтінках червоного кольору. Під час заходу також були представлені головний тренер команди «Верес» U-19 - спеціаліст КОЛІФКС Дмитро Улянчук, який у минулому сезоні він з командою U-17 «Верес»-КОЛІФКС завоював срібні медалі чемпіонату ДЮФЛ України у Першій лізі та керівник програми розвитку дитячо-юнацького футболу Народного Клубу «Верес» - відомий у минулому футболіст та заступник голови РОФФ Олег Кучер.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР















На правах реклами