Ми у Facebook
30.09.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 1 жовтня

На що спокушають зірки закоханих і поки що вільних знаків зодіаку?
ОВЕН. Яскраві емоції та незабутні спогади гарантовані вільним та необтяженим сімейними стосунками. Одруженим та заміжнім доведеться постаратися, щоб не зіпсувати вихідні та стосунки.

ТЕЛЕЦЬ. Час обміркувати особисті плани на найближчі тижні. Відкиньте сумніви й нарешті зробіть свій вибір.

БЛИЗНЮКИ. Непоганий день романтичних пригод. Щоправда, на декого чекає неприємна розмова з батьками чи благовірними.

РАК. Вдалий день для молодих пар, можна розслабитися разом з друзями-подругами, влаштувати веселу вечірку чи сімейне свято.

ЛЕВ. Якщо хочете щось змінити, саме час проявити ініціативу та фантазію в любовних та інтимних стосунках.

Магія молодого Місяця: прикмети, сни та замовляння

ДІВА. Хочете справити враження на об'єкт своєї симпатії - скористайтесь своєю чарівністю. Але нічого конкретного не обіцяйте, бо доведеться виконувати.

ТЕРЕЗИ. Приділіть максимальну увагу своїй другій половинці або новій симпатії, зробіть їй гарний подарунок або влаштуйте якийсь романтичний сюрприз.

СКОРПІОН. Чудова нагода насолодитися сповна коханням та особистим щастям. Не забудьте скористатись своїм шансом, адже життя таке коротке...

СТРІЛЕЦЬ. На особистому фронті можливі позитивні зміни та знакові події. Дехто освідчиться в коханні, а дехто стане вільним і відчує велике полегшення.

КОЗЕРІГ. Швидше за все, доведеться зайнятися домашніми справами та побутовими клопотами, облаштуванням сімейного гнізда.

ВОДОЛІЙ. Проведіть цей день та вечір, як домовитесь - у комфортній домашній атмосфері, романтичній подорожі удвох чи в тісному колі спільних друзів.

РИБИ. В особистому житті все нормально, головне — думати головою, а ще - не переїдати й не зловживати хмільними напоями перед інтимними стосунками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 30 вересня
Молодий Місяць більше діє на чоловіків [+ПОРАДИ]
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ