Ми у Facebook
01.10.2016, 15:00

Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг приймав колег з Києва

Сьогодні програмні інновації є не лише вимогою часу, це ефективні рішення, які спрямовані на оптимізацію операційних процесів, правильного планування робочого часу та контролю над поставленими завданнями. Відтак, Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг приймав колег з м. Києва.
«Окрім гостинності та дружньої атмосфери, ми завжди робимо ставку на ефективність та професіоналізм. Це важливі критерії сьогодення, котрі часто нівелюється різноманітними чинниками. Сьогодні вкрай важливо мислити категоріями «послуга-клієнт», адже без цієї філософії важко побудувати сервісну державу. Саме тому ми впровадили інформаційно-телекомунікаційну систему (розроблену РЕНОМЕ-СМАРТ) і ділимося з усіма успішними результатами. Працюючи на результат, ми хочемо показати всім, що 2016 рік – рік ефективності», - Юлія Шигорева, Менеджер з питань розвитку Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг.

Працівники Рівненського регіонального ЦНАПу побували на тренінгу

Враховуючи те, що ЦНАП у м. Рівному успішно провів децентралізацію владних повноважень у сфері надання адміністративних послуг, гостям було презентовано нові стандарти роботи. Важливим є те, що ці послуги надаються безпосередньо в день звернення клієнта під час прийому.

«…Окрім зовнішнього вигляду, у вас дуже правильна організаційна побудова роботи Центру: децентралізація повноважень реалізована органами місцевого самоврядування, а саме: в державній реєстрації юридичних осіб та фізичних-осіб підприємців, речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. А також з питань формування і ведення реєстру територіальної громади міста, реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання та видачі різних видів довідок у цій сфері. Також сподобалося зонування приміщення, електронна оцінка якості роботи, що розміщена при вході, голосовий супровід електронної черги. Показовим є і кваліфікований персонал, що надає послуги у ЦНАПі.», - Наталія Шамрай, Директор Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг м. Києва.

Рівненський регіональний ЦНАП став одним з кращих в Україні

Опісля уже класичної екскурсії Центром, делегації було запропоновано операційно ознайомитися із впровадженою інформаційно-телекомунікаційною системою «ЦНАП-Smart-quality-service», відчути всі переваги автоматизації.

«Я в захваті. Це так просто! Не потрібно мати особливі комп’ютерні навики. Програма є доступною для освоєння, оперативно «підтягує» всі потрібні дані та звіти. Головне – надзвичайно економить час.», - Наталія Гайдамака, начальник відділу Департаменту з питань реєстрації м. Києва






За інформацією прес-служби Рівненського регіонального Центру надання адміністративних послуг





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковин аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра

25.04, 09:00 Завтра сесія облради: Про що говоритимуть рівненські депутати

25.04, 08:01 І у Рівному, і в Зорі, і в Сарнах: Декілька багатоповерхівок залишаться без газу

25.04, 07:34 Рівне сьогодні: На кількох вулицях міста не буде води