Ми у Facebook
03.10.2016, 08:40

Яку музику люблять українці. Дослідження (+ІНФОГРАФІКА)

Дослідження проведено Karabas.com — національним білетним оператором і онлайн-сервіс з продажу квитків на розважальні заходи в Україні.



Українські меломани найчастіше відвідують концерти рок-зірок, при цьому готові дорого платити за виступи виконавців електронної музики.

Всього з початку року в Україні пройшло більше тисячі виступів місцевих і зарубіжних зірок. Найчастішими були концерти поп-виконавців, а також рок-гуртів, на які сумарно припало близько 65% всіх виступів (з них 35% на поп- і 30% — на рок-виконавців).


При цьому рок-концерти виявилися більш масовими — близько 45% всіх проданих квитків в Україні, тоді як на поп-виконавців — менше 35% квитків. При цьому, незважаючи на малу кількість заходів, виступи виконавців електронної музики збирали значно більше людей, ніж концерти інших музичних стилів, а ось найменш багатолюдними виявлялися джазові концерти.


Що стосується «голосування гаманцем», то українці готові найдорожче платити за електронну музику. З невеликим відставанням за ціною йдуть квитки на рок-концерти, а ось найдешевшими виявилися виступи реп-виконавців і концерти класичної музики.


Традиційно більшість концертів проходить у столиці. При цьому Київ виділяється на тлі загальної статистики — рок в ньому звучить удвічі частіше попси. Тоді як по решті міст найчастіше виступають поп-виконавці.


Екстремальні розваги в Рівному: огляд

Чоловічі розваги по-рівненськи





На правах реклами