Готуємо шоколадні млинці на сніданок [+Фото]
200 г молока
200 г води
3 ст.л. какао
борошно
4 ст.л. рослинної олії
щіпка кориці
ванільний цукор або ванілін.
Приготування:
Спочатку молоко змішуємо з водою, сюди ж додаємо какао, корицю, ванілін і олію - все перемішуємо. Потім додаємо просіяне борошно, щоб тісто було як густа сметана.
Смажити млинці треба на добре розігрітій сковороді. Щоб млинці не прилипали, сковороду можна змазувати шматочком сала, або ж просто додати в тісто більше олії і тоді смажити на сухій сковороді.
Їсти такі млинці можна і без начинки, поливши улюбленим джемом або згущеним молоком. Можна зробити і сирну начинку. Для цього змішайте домашній сир, яйце, ванільний цукор, можна додати цедру лимона та ізюм. Готовим сиром перемажте млинці і зробіть рулетики. Не менш смачними будуть такі млинці і з улюбленими фруктами.
Смачного!
Статті до теми:
А ви пробували млинці у пляшці? [+Фото]
Рецепт: млинці по-мексиканськи
Як приготувати млинці на пиві та горілці
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 172
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 305
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 257
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 330
У Рівному визначили десятку найкращих книг
Для визначення кращих видань проанкетували понад 10 тисяч читачів. Кращі книги обирали з понад 500 видань.
переглядів: 423