Ми у Facebook
05.10.2016, 15:20

У «Вересі» назвали «вартість» нових членів клубу та ціну квитка на «Ворсклу» [+Відео]

Народний Клуб «Верес» з 4 жовтня поновив реєстрацію членів. Для вступу до НК потрібно заплатити сезонний внесок у сумі 200 грн. Крім того, на прес-конференції рівненського клубу була оголошена ціна на майбутній кубковий матч проти прем’єр-лігової полтавської «Ворскли», яка складатиме 40-80 грн.
Як розповіли в Інформаційній службі НК ФК «Верес», членство у клубі – це не лише можливість впливати на його життєві процеси, брати участь у загальних зборах. Це також право купувати квитки та абонементи на домашні матчі футбольної команди за півціни; а ще – долучатися до програми лояльності «Я люблю «Верес», в рамках якої майже сотня місцевих закладів харчування, торгівлі, побуту, медицини, індустрії краси та розваг надають знижок. Крім того, воно дає шанс брати участь у розіграшах та інших акціях від Народного Клубу.

«Чому так довго не поновлювали вступ? Одна з причин – у нас відбулися структурні зміни. Було створено Товариство з обмеженою відповідальністю, засновниками якого стали Громадська Спілка «Рівненський футбольний клуб «Верес-Рівне» та Львівський холодокомбінат», - пояснив під час прес-конференції президент НК «Верес» Олексій Хахльов.

Іншою причиною він назвав проблему з базою членів Народного Клубу, оскільки не було належного програмного забезпечення.

Нагадаємо, до сьогодні членами НК «Верес» було 3728 осіб. Усі вони склали «Серце «Вереса», отримавши право довічного безкоштовного членства. Першу картку нового зразка з номером А 03729 отримає головний тренер НК «Верес» Володимир Мазяр, який, нагадаємо, народився у пологовому будинку міста Острог.

Отримати членську картку можна у вже звичних для вболівальників місцях:

- Верес Place (пн-пт – 10:00-20:00, сб – 10:00-19:00, нд – 10:00-17:00);

- «Злата Плаза», 2-й поверх (пн-пт – 12:00-20:00, сб-нд – 14:00-19:00);

- Стадіон «Авангард» (у день матчу – за 4 години до початку гри, і під час гри).

Для того, щоб стати членом клубу необхідно заповнити анкету; показати документ, що підтверджує факт того, що людина народилася чи прописана на Рівненщині; заплатити 200 грн.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Щодо ціни квитків на матч 1/8 фіналу Кубка України з футболу, в якому рівненський «Верес» прийматиме полтавську «Ворсклу», то для членів НК «Верес» квиток коштуватиме 40 грн., для всіх інших – 80 грн.

Затверджуючи ціну, у клубі врахували підсумки опитування, проведеного на сайті VERES.CLUB. Згідно до його результатів 70,55% вболівальників проголосували за варіант 40/80 грн. (50/100 грн. – 21,86%, 100/200 грн. – 7,59%). Загалом проголосувало 764 особи.

Кубковий матч «Верес» - «Ворскла» відбудеться 26 жовтня у Рівному на стадіоні «Авангард». Початок – 15:00. Очікується, що продаж квитків на цей поєдинок розпочнеться вже у четвер, 6 жовтня.

«Ми очікуємо неабиякий ажіотаж. Вже є, як це називали раніше, колективні замовлення. Тому я закликаю вболівальників не баритися, і купувати квитки заздалегідь. Хочу наголосити, що абонементи на кубковий матч не діятимуть. Команда налаштовується дати бій сильному супернику, щоб пройти у Кубку України далі», - відзначив пан Хахльов.







На правах реклами