Ми у Facebook
05.10.2016, 14:40

Більше 25 тисяч послуг надали за місяць працівники Рівненського регіонального ЦНАПу

Працівники Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг з кожним днем вдосконалювали свої сервісні навики задля того, щоб якісно та оперативно надавати адміністративні послуги для клієнтів.
Отож, за вересень місяць Центром було надано 26 587 адміністративних послуг у різних сферах:

Сектор А, відділ ведення реєстру територіальної громади міста, надав понад 21 022 адміністративних послуг у сфері реєстрації/ зняття з реєстрації місця проживання, та здійснив видачу різних видів довідок.

Як рівнянам зареєструвати місце проживання (прописку) [+ІНТЕРВ'Ю]

Сектор С, виконавчі органи Рівненської міської ради та територіальні підрозділи органів виконавчої влади, - надано понад 2 963 адміністративні послуги у будівельній, житловій, земельній та інших сферах, 275 адміністративних послуг пов’язаних з використанням даних Держгеокадастру.

Сектор Е, відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, провів понад 990 реєстраційних дій.

Сектор D, відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, здійснив понад 1 337 реєстраційних процедур.



Шановні клієнти, Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг, ми з радістю допоможемо вирішити Вам будь-яке питання у межах наших компетенцій та наданих повноважень.
Для нас дуже важлива Ваша думка. Поділіться з нами вашими враженнями від роботи Центру на нашій офіційній сторінці: https://www.facebook.com/cnap.Rivne/


Рівненський регіональний ЦНАП став одним з кращих в Україні

За інформацією Віталія Германа, директора Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг.





На правах реклами