Ми у Facebook
05.10.2016, 17:20

Зустрічайте головних редакторів на Новомедіа Форумі 2016

Оргкомітет Новомедіа Форуму продовжує знайомити зі спікерами 2016-го року. Знакові прізвища ще раз підтверджують актуальність теми заходу – «Персоналізація». Адже за кожним запрошеним експертом стоїть вагомий особистий досвід і якісні результати.
Про свої навички в управлінні редакціями розкажуть ті, хто стоїть біля керма великих медіапроектів. Як ніхто інший, вони знають, як налагодити роботу творчого колективу, як аналізувати інфоприводи та перевіряти інформацію і, що вкрай важливо, як постійно збільшувати і утримувати аудиторію.

Отже, список головних редакторів на Новомедіа Форумі 2016 виглядає так: головний редактор суспільно-політичного видання «ГОРДОН» Алеся Бацман, головний редактор новинного блоку порталу LIGA Петро Шуклінов, головний редактор Видавничого дому «ОГО» Віталій Голубєв, співзасновник студії копірайтингу Edit Me, колишній головред бортових журналів МАУ і «АероСвіт» Ольга Забіяка. Нагадаємо, що загалом на події буде більше 30 кращих спікерів з усіх типів медіа.



Новомедіа Форум – це знаковий спеціалізований захід, який відбувається у Києві з 2011 року. Подія організована для спілкування та підвищення кваліфікації представників медіа та громадянських журналістів. Як це відбувалось у минулі роки, подивитись можна тут. Щоб стати учасником Форуму цього року, потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням.

До зустрічі 4 та 5 листопада на Новомедіа Форумі – у місці концентрації всіх ключових медіаперсон!

До теми:

Новомедіа Форум 2016 відбудеться 4-5 листопада

На Новомедіа Форумі 2016 збереться зіркова команда спікерів-телеведучих





На правах реклами