Ми у Facebook
05.10.2016, 16:40

На Рівненщині чоловіка застали із краденим хрестом у руках (+ФОТО)

Чоловік заліз у церкву в селі Злинець Дубенського району посеред білого дня.
На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 31-річний житель Хмельниччини заліз без зусиль жл Свято-Онуфріївського храму, просто шарпнувши вхідні двері. Із собою зловмисник прихопив напрестольний хрест і Євангеліє. Привідкриті двері церкви побачила одна з місцевих жительок. Щоправда всередині нікого не застала, бо злодій тим часом заховався у дзвіниці. Але жінка навідалася і туди. Не очікувавши такого повороту подій, чоловік, тримаючи у руках хрест, почав незрозуміло белькотіти.
На підмогу жінка покликала односельчан, люди оточили дзвіницю і охороняли її до риїзду поліції.

У Рівному шуміли молодики - патрульні знайшли у них багато загадкових рослин (+ФОТО)



Правоохоронці встановили, що підозрюваний кілька місяців тому оселився в Дубні у своєї знайомої. Роботи не мав, а тому вирішив податися на багаті села. Пішки дійшов до Злинця. Спочатку пройшовся нежитловими господарствами, а потім вирішив зайти ще й у храм.

ДТП на Рівненщині: військовий “Краз” протаранив вантажівку. Є травмовані (+ФОТО, ВІДЕО)



За фактом замаху на крадіжку за частиною 2 статті 15 та частиною 3 статті 185 відкрито кримінальне провадження. Зловмисникові, який затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу, повідомлено про підозру у скоєному кримінальному правопорушенні. Поліцейські перевіряють його на причетність до інших злочинів.



За фактом замаху на крадіжку відкрили кримінальне провадження. Затриманому зловмисникові повідомили про підозру у скоєному кримінальному правопорушенні. Поліцейські перевіряють його на причетність до інших злочинів.



Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами