Ми у Facebook
07.10.2016, 15:00

І ці знакові журналісти виступлять на Новомедіа Форумі 2016!

Ключова професія, яка перебуває в центрі уваги організаторів та учасників кожного Новомедіа Форуму, очевидна. Звісно, мова йде про справжніх фахівців у сфері збирання та обробки інформації - журналістів.
Вони вміло знаходять, перевіряють і подають повідомлення публіці через усі засоби масової інформації - газети, журнали, радіо, телебачення, інтернет.

Яскраві представники журналістського цеху на Новомедіа Форумі цього року: спецкор 1+1 Олексій Бобровніков, журналіст «Української правди» Марія Жартовська, журналіст проекту Слідство.Інфо Дмитро Гнап, журналіст каналу 1+1 Даша Щаслива, журналістка Hromadske.ua Анастасія Станко.

Про майстерність у професії, нестандартні рішення, класику і модерн у журналістиці розкажуть спеціальні гості. Загалом близько 30 топ-спеціалистів стануть спікерами на Новомедіа Форумі 2016.

Новомедіа Форум – це спеціалізований захід для всіх представників мас-медіа. Кожен, хто зацікавлений у сучасній журналістиці, знайде для себе щось нове, корисне та актуальне. Подія відбувається щорічно і ось уже вшосте підвищить рівень знань і кваліфікації всіх учасників цього заходу. Подивитись попередні Форуми можна тут. Щоб стати учасником Форуму, заповніть реєстраційну форму за посиланням.

До зустрічі 4 і 5 листопада на Новомедіа Форумі – в епіцентрі концентрації ключових медіаперсон!

До теми:

Новомедіа Форум 2016 відбудеться 4-5 листопада

На Новомедіа Форумі 2016 збереться зіркова команда спікерів-телеведучих

Зустрічайте головних редакторів на Новомедіа Форумі 2016





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ