Ми у Facebook
10.10.2016, 12:40

"Держава не має забезпечувати вашу дитину", - думки рівнян про суму "дитячих"

У соціальній мережі рівняни активно долучилися до обговорення питання щодо виплати "дитячих" коштів при народженні дитини.
Думки рівнян з цього питання були різними. Одні вважають, що варто народжувати дітей і зовсім не сподіватися на допомогу держави. Інші ж наголошують, що держава повинна підтримувати родини, які покращують демографічну ситуацію в країні. І самі ж рівняни сплачують податки і заслуговують на те, щоб отримувати допомогу від держави.

Нагадаємо, що розмір виплати при народженні дитини в 2016 році становить 41 тис. 280 гривень, при цьому одноразова допомога, відразу після народження, складе 10320 грн., а далі протягом 3-х років, буде виплачуватися сума, що залишилася, в розмірі 860 гривень на місяць.

Чи вистачає "дитячих" виплат на утримання дитини

Дізнайтеся думки рівнян щодо виплати "дитячих":

Ирина Исаева
Перепрошую, звичайно, але, може мені хтось пояснить: з якого дива держава має забезпечувати вас і вашу дитину всім необхідним протягом 3х років. Як на мене, перед тим, як народити дитину, потрібно подумати самому, як ви, і тільки ви, будете її годувати, одягати, і тд. А не чекати, що хтось прийде, все за вас зробить...

Вера Лещук
Если вы решились на ребёнка,это же не значит,что государство должно вас полностью обеспечивать,родители тоже должны на,что-то рассчитывать и стараться обеспечить своего ребёнка.И так хорошо,что хоть что-то платят.


Elena Volovnik
Ирина, тогда зачем государство вообще? Живите,как тысячи лет назад---дико,пещерно.
Вопрос о налогах,которые Вы платите тому же государству Вы не задаете, а по идее они (налоги) должны возвращаться Вам в соц.обеспечении:медицина,образование,соц.выплаты и т.п.


Дитячі виплати. Новий порядок виплат на дитину



Olga Romanova
Держава "имеет нас , как последних" і я дивуюсь дівчатам, які пишуть коменти , що розраховувати треба лише на себе і дякувати за те, що і так ХОЧ ЩОСЬ ПЛАТЯТЬ!!!
Я в шоці!!!! Чесно!!!

Only Smile
Ггг, всі такі правильні, аж невдобно...От тільки не зустрічала поки жодної мами, яка б відмовилася від грошової допомоги, а таких, які в котеджах, на маму переписаних, живуть і допомогу ,як малозабезпечена родина отримують хоч відбавляй😏

Вера Лещук
Не в одной стране мира нет полностью обеспечения ребёнка,есть поддержка,вот государство и поддерживает такой ежемесячной выплатой.А про чиновников и чей кошелёк мы пополняем,это уже совсем другая тема.

Тетяна Сiроштан
Хай держава не заохочує і не каже що все безкоштовне як на мене хай не виплачує ті кошти а зробить дійсно безкоштовну медицину та освіту. А нарахунок алкоголіків то це зновуж винуваті державні виконавці тобто соціальні працівникі і участкові вони повинні контролювати і приймати рішучі міри!!!!

Назар Кухарчук
Переконаний, що до народження дитини потрібно бути готовим в матеріальному плані, а не чекати від держави будь-якої допомоги. Дитина - це в першу чергу моя відповідальність, і грош ціна мені як батьку, якщо я буду перекладати цю відповідальність на когось іншого. А допомога від держави повинна сприйматися як приємний бонус, але не більше.





На правах реклами