Ми у Facebook
10.10.2016, 13:20

У Рівному злодія затримав перехожий (+ФОТО)

Зловмисник уже устиг побити і пограбувати іншого рівнянина.
У Рівному, 9 жовтня, на вулиці Безручка у Рівному рівнянин побачив чоловіка, який чимдуж тікав від іншого чоловіка, який, як потім виявилося, був потерпілий. Перехожий зумів затримав зловмисника, після чого зателефонував до поліції.

Рівненщина: у бурштинщиків вилучили знаряддя видобутку (+ФОТО)



Зловмисником виявився 41-річний рівнянин, якого раніше уже судили за розбій. Поліцейські вилучили у нього викрадений мобільний телефон.

У Рівному затримали шпигуна з Росії (+ФОТО, ВІДЕО)

Правоохоронці з’ясували усі деталі пригоди: близько 18 години у кафе на вулиці Генерала Безручка зайшов 50-річний рівнянин до кафе. За столиком сиділи два незнайомих йому чоловіки, які запросили його до столу. Через деякий час усі троє вийшли на вулицю, де незнайомці, нічого не пояснюючи, почали бити чоловіка. Один із нападників витяг з кишені куртки телефон, інший — вирвав з рук пакет із продуктами. Обидва кинулися навтьоки. Потерпілий побіг за кривдниками, кричучи, аби вони повернули крадене. На щастя, йому на шляху трапився небайдужий перехожий.




Слідчі за фактом грабежу відкрили кримінальне провадження, зловмисника затримали. Зараз він перебуває у слідчому ізоляторі.



За повідомленням з відділу комунікаціїполіції Рівненської області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ