Готуємо картопляну запіканку в мультиварці [+Фото]
1 кг картоплі
2 яйця
2 ст.л. борошна
пів цибулини
2 ст.л. сметани
сіль, перець
500 г м'ясного фаршу.
Приготування:
Картоплю чистимо, миємо і натираємо на крупній тертці. До картоплі додаємо яйця, терту цибулю, борошно, спеції за смаком і все добре перемішуємо. Потім додаємо спеції
У чашу мультиварки наливаємо трохи рослинної олії і викладаємо половину картопляної маси. Зверху викладаємо заздалегідь заправлений фарш (найкраще додавати часник, цибулю, сіль, перець та приправу "До м'яса"). На фарш викладаємо картоплю, що залишилася.
Готуємо запіканку в режимі "Випічка", 20-25 хвилин. Потім страву слід перевернути. Робимо це за допомогою пластмасової пароварки, що в комплекті з мультиваркою, або за допомогою підручних засобів. Потім печемо картоплю ще 30 хвилин.
Готувати таку страву не обов'язково з фаршем. Можна також додавати м'ясо курки, підсмажені гриби, сосиски.
Смачного!
Статті до теми:
Картопля, запечена з часником, лимонною цедрою і сиром
Топ-5 рецептів пісних страв з картоплі
Готуємо смачну картоплю в мультиварці: найпростіші рецепти
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 50
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 242
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 214
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 284
У Рівному визначили десятку найкращих книг
Для визначення кращих видань проанкетували понад 10 тисяч читачів. Кращі книги обирали з понад 500 видань.
переглядів: 379