Ми у Facebook
12.10.2016, 17:00

Рівнянин став срібним призером Чемпіонату України [+Фото]

Чемпіонат України з греко-римської боротьби серед чоловіків проходив з 5 по 7 жовтня у Запоріжжі. Рівненський спортсмен Андрій Мартинюк здобув на цьому турнірі срібну медаль. Змагання стали першим офіційним стартом з підготовки до Олімпійських Ігор в Токіо 2020 року.
Рівненський борець став другим у ваговій категорії 59 кілограмів. А вже через місяць, 17-19 листопада, він братиме участь у фіналі кубку Європи в Румунії.

Андрій Мартинюк є вихованцем обласної школи вищої спортивної майстерності та студентом четвертого курсу Міжнародного економіко-гуманітарному університету імені академіка Дем’янчука.

До змагань спортсмена підготував тренер, майстер спорту міжнародного класу з греко-римської боротьби, чемпіон Європи Петро Нагорний.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Збірна Рівненщини з греко-римської боротьби стала кращою на Чемпіонаті України

На Першості Європи з греко-римської боротьби рівненчанин здобув бронзу





Нагадаємо, що з 30 вересня по 2 жовтня у Костополі проходив другий Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби пам’яті випускника комунального закладу «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради, майстра спорту України, кавалера ордена «За мужність ІІІ ступеня» Віталія Ставського, який загинув у зоні проведення АТО. Близько 250 борців з Білорусі, Молдови та України з’їхались на Рівненщину, аби в наполегливій боротьбі позмагатися за призові місця та чемпіонство.

«Учні нашого закладу в цих змаганнях посіли такі місця: переможцем турніру став Анатолій Котик, срібні призери – Олександр Стрелецький, Дмитро Маринін та Максим Заболотних», - розповіли у комунальному закладі.

В той же час на всеукраїнському турнірі «Дружба» з греко-римської боротьби серед кадетів, що проходив 30 вересня у Білій Церкві, Київська область, перше місце здобув учень рівненської ЗОШ №13 Антон Прокопчук. Друге місце також виявилося у рівненського борця – Івана Гуца. Обох спортсменів тренує Михайло Олександрович Литвинчук.





На правах реклами