Ми у Facebook
12.10.2016, 12:00

Рівненські батьки вимагають оприлюднювати, на що ідуть благодійні внески у школах

Під час засідання Рівненського міськвиконкому секретар Рівнеради Сергій Паладійчук запропонував проводити публічний звіт шкіл щодо використання благодійних внесків.
Така ідея надзвичайно сподобалася рівнянам, адже вони вже давно хочуть знати про те, куди використовують їх кошти.

Адже проблема з благодійними внесками у навчальних закладах вже давно існує. Батьки не хочуть відмовляти в оплаті, але самі розуміють, що ніхто не звітуються за їх використання.

У нас неповторні юнацькі літа, зростаємо ми в НВК №2

Оля Міськова
у садочках таке саме...все на батьках тримається,але всерівно ще помісячно здавати треба...окремо хімію і канцелярію купляй.!тоді куди йдуть місячні кошти в розмірі 50 грн.за дитину!отам їх тоже треба штурмувати!ЗНАХАБНІЛИ!

Анастасия Пономарьова
Давно треба було таке зробити. А то не знаєш на що йдуть ті гроші!!! Тільки те і роблять ,що гроші збирають.

Матильда Алмазова
Начальник обласного управління освіти запевнив, що грошей на навчальні заклади спрямовано стільки, що на все вистачить

Андрій Наливайко
Ситуація така, що гроші є, але як ними розпоряджаються ніхто не скаже. Система така, що кожен, через кого проходять суми має заробити. Всі щасливі, всі мовчать. Крайнього немає.

Діма Маковський
Це кубло теж треба розворушити, але для цього чогось потрібно зі школи вкрасти плазму, яка не дуже там дітям треба і на цьому невідомо хто збагатився.

Віталій Мельников
Не всі люди альтруїсти! Працюючи у ДНЗ люди отримують по 2000 чи 2500грн(а то й менше), хоча можуть йти на іншу роботу і отримувати в рази більше. Це і спонукає до ВИМАГАННЯ благоДІЙНИХ внесків.





На правах реклами