Ми у Facebook
13.10.2016, 11:00

Президент підписав закон, який стимулює виробництво вина

Про це повідомляється на офіційному сайті президента.
Глава держави підписав Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», який визначає, що суб’єкт господарювання, який отримав ліцензію на виробництво алкогольних напоїв (вин виноградних, плодово-ягідних або напоїв медових) виробляє їх з виноматеріалів виключно власного виробництва і має право здійснювати оптову торгівлю без отримання окремої ліцензії на оптову торгівлю.

Що корисніше: пиво чи вино?

Закон скасовує норму відповідно до якої виробники вина мали сплачувати 500 тис. грн за сертифікацію для оптової торгівлі.

Сливове вино в домашніх умовах [РЕЦЕПТИ]

«Український винороб більше не зобов’язаний платити ці гроші за сертифікацію. Ми прийняли дуже важливе рішення і зробили важливу справу. Усі – Президент, Верховна Рада, Уряд. Цей закон відкриває шлях для українських виноробів», - наголосив Президент.

Як приготувати домашнє вино: рецепт від рівнянина Євгена Михайлова

За його словами, «ще потрібно усім попрацювати для розвитку галузі і для унеможливлення потрапляння на ринок контрафактної продукції та порошкових вин».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ