Ми у Facebook
14.10.2016, 19:00

До завершення Чемпіонату області з футболу лишилося тільки два тури [+Відео]

Після дострокового визначення чемпіона області з футболу, яким став оржівський ОДЕК, за два тури до фінішу змагань, практично, визначилися й володарі срібних та бронзових нагород. Після втрати домашніх очок «Маяком» відрив сарненчан від ФК «Малинськ» сягнув п’яти очок.
Тепер клубу з Березнівського району достатньо набрати два бали в двох матчах, що лишилися і гарантувати собі підсумкове друге місце. А от минулорічний чемпіон із Сарн, швидше за все, цьогоріч стане володарем лише бронзи.

Перша ліга. 16 тур.

"Маяк" (Сарни) - ФК "Млинів" - 1:1, ФК "Садове" - "АГАТ" (Гоща) - 3:1, ФК "Малинськ" - "Волинь-Цемент" (Здолбунів) - 3:0 (тех. рез.), "Случ" (Березне) - "Сокіл" (Радивилів) - 1:1, ФК "Малинськ" - "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) - 3:0

На четвертому місці залишився ФК «АГАТ» із Гощі, хоча відставання від гощанців скоротили їх земляки з ФК «Садове», обігравши конкурентів у районному дербі. Ще одним претендентом на четвертий щабель у підсумковій турнірці залишається «Сокіл» із Радивилова, в якого 23 очки – на два менше від Гощі, і на одне більше від Садового. Щоправда, зважаючи на заключний графік радивилівців, а останні матчі вони проведуть проти ОДЕКа та «Маяка», то головна боротьба за четверту сходинку розгорнеться між ФК «АГАТ» та ФК «Садове» і буде вона вже заочною.







МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Скандальний Кубок: ФК «Малинськ» заплатить за виграний трофей штрафом і дискваліфікацією

За Кубок ОДЕК «помстився» ФК «Малинськ» у Чемпіонаті області

Першість області (друга ліга), 14 ("Північ") і 18 ("Південь") тури.

"Імпульс" (Дубно) - ФК "Вельбівне" – 2:0, "Агат" (Симонів) - "Калина" (Бугрин) - 0:4, "Коливань" (Клевань) - ФК "Острог-Академія" - 1:2, "Стир" (Демидівка) - ФК "Зоря" – 3:0 (тех. рез.), "Сокіл" (Садове) - "Верес-Водник" (Рівне) - 4:1, "Граніт" (Томашгород) - "Колос" (Кричильськ) - 0:3, ФК "Рафалівка" - ФК "Костопіль" - 7:0, "Горинь" (Дубровиця) - "Полісся" (Рокитне) - 5:1

Єдиною інтригою в заключному турі першого етапу в другій лізі стала боротьба «Соколу» з Садового за вихід до фінальної частини. Проте, навіть обігравши вдома лідера змагань – рівненський «Верес-Водник» - садівчани не дочекалися добрих звісток із Дубна. Там місцевий «Імпульс» очікувано виявився сильнішим за ФК «Вельбівне», перегравши представників Острожчини з результатом 2:0 та очоливши фінальний квартет Першості з чотирма очками. Крім «вересівців-студентів» до фіналу потрапили також два представники «північної» групи – ФК «Рафалівка» та «Колос» із Кричильська – в обох цих колективів по три «золотих» бали.














На правах реклами