Ми у Facebook
15.10.2016, 09:00

Рівненщина: злодій нахабно заліз у хату, щоб вкрасти бойові нагороди (+ФОТО)

Коли мешканець Рівненської області повернувся із гостей, то його чекав вкрай прикрий сюрприз.
44-річний мешканець села Обірки пішов на день народження своєї племінниці, яка живе у цьому ж селі. Коли повернувся увечері, близько дев’ятнадцятої, помітив зміщене вікно. Однак, у будинку, начебто нічого більше не змінилося і все було на місці.

На Рівненщині з храму викрали гроші (+ФОТО)




І тільки вранці наступного дня помітив, що немає його військової форми, на якій були прикріплені нагороди: медаль «За участь в АТО, медаль «За захист держави», Хрест «За мужність». У кишені форми лежали і документи до нагород. Зловмисник скористався тим, що чоловік живе сам, тож у його відсутність вдома нікого не було. Злодій прихопив із собою ще один комплект уніформи й рюкзак з речами.

Патрульні у Рівному затримали чоловіка, якого підозрюють у серії злочинів (+ФОТО)



Поліцейські Сарненського відділу поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження та розпочали пошуки зловмисника.
Того ж дня працівники карного розшуку оперативно встановили особу чоловіка, який може бути причетним до скоєного злочину. Ним виявився 23-річний клесівчанин. Рік тому він вийшов з в`язниці, де відбував покарання за зґвалтування. Вдома він був рідко, здебільшого ночував у своїх знайомих. У помешканні одного з них, оперативники і знайшли рюкзак з деякими речами.
Наразі самого молодика поліцейські ще розшукують. За скоєне йому загрожує ув`язнення на строк від трьох до шести років.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами