Ми у Facebook
16.10.2016, 16:00

ВІДЕО: богослужіння в Свято-Покровському соборі Рівного на свято Покрови

У Рівному свято Покрови Пресвятої Богородиці відзначається з особливим піднесенням, адже на Її честь зведений величний кафедральний собор, куди на Покрову сходяться тисячі вірян щоб вшанувати Матір всього людства – Пресвяту Діву Богородицю та піднести подячні молитви.
В цей рік у Свято-Покровському кафедральному соборі було звершено урочисте богослужіння яке очолив архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон.

Рівненський священик про свято Покрови Пресвятої Богородиці

Святкове богослужіння транслювалося в прямому ефірі телеканалу «Рівне 1».

Помолитись за святковою літургією до храму прибула велика кількість вірян, так що величний Покровський собор не міг вмістити всіх охочих, тому велика кількість вірних молилася у нижньому храмі та просто неба.

Разом з духовенством та вірянами за богослужінням також молились і представники влади, зокрема генеральний прокурор України Юрій Луценко; голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко; міський голова Рівного Володимир Хомко; голова Рівненської РДА Володимир Пилипчук; начальник управління СБУ в Рівненській області Василь Бедрій; прокурор Рівненської області Олег Соболь; народний депутат України Юрій Вознюк та інші гості.

14 жовтня - свято Покрови: 10 Покровських церков Рівненщини [+Фото]






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ