Ми у Facebook
18.10.2016, 07:20

Готуємо смачну картоплю з грибами в горщиках [+Фото]

А полегшить приготування страви доступний фоторецепт.
Інгредієнти на 4 горщики:

1 кг картоплі
200 г печериць (можна й інших грибів)
6 мисливських ковбасок
2 цибулини
1 стакан сметани
700 мл бульйону
рослинна олія для смаження
сіль, перець горошком, зелень, лавровий лист за смаком.

Приготування страви:
Картоплю почистьте, помийте, наріжте невеликими кубиками і злегка обсмажте на олії. Очищені гриби і цибулю подрібніть та обсмажте.



Мисливську ковбаску поріжте кружальцями.



Інгредієнти викладайте в горщики шарами: смажені гриби з цибулею, мисливські ковбаски, картопля.



Сметану змішайте з бульйоном, посоліть, поперчіть та залийте в горщики.



Страву поставте в холодну духовку і готуйте близько години при температурі 180 градусів. Перед подачею картоплю посипайте зеленню.



Смачного!

Статті до теми:

Картопля, запечена з часником, лимонною цедрою і сиром

Топ-5 рецептів пісних страв з картоплі

Готуємо картопляні галушки з м'ясною начинкою [+Фото]





На правах реклами