Ми у Facebook
18.10.2016, 17:40

Втретє у сезоні МФК «Кардинал-Рівне» поступився у Херсоні [+Відео]

Рівненський футзальний клуб четвертий матч в новому сезоні Екстра-ліги проводив на виїзді у Херсоні. Після крупної перемоги над «ЛТК/ІнБев/НПУ» у столиці МФК «Кардинал-Рівне» не зумів започаткувати переможну гостьову серію та поступився «Продексіму» з рахунком 1:3.
Як повідомили у прес-службі херсонського клубу, у цій зустрічі «мірошники» не стали ризикувати і показувати видовищну гру з красивими моментами. Команда грала на результат, а тому акцентувала свою увагу більше на прагматичності в захисті, в атаці, в грі...

Така стратегія дала свої плоди вже на 8-ій хвилині, коли В'ячеслав Чуднов, після введення м'яча з ауту Андрієм Чудновим, влучно відправив м'яч у верхній лівий кут воріт «кардиналів» ударом з дальньої правого флангу. А вже через три хвилини другий гол «Продексіму» провів Михайло Волянюк.

Однак незабаром стався казус... За порушення Максим Бессалов отримав «гірчичник», а рівняни можливість пробити штрафний поблизу воріт господарів. Цим і скористався Сергій Піддубний. У боротьбі біля продексімовських воріт Дмитро Бербенцев спробував перекрити дорогу Богдану Новаку і лівою ногою відправив м'яч у свої ж ворота.

Такий поворот додав «кардиналам» впевненості і підопічні Сергія Піддубного кинулися відновити баланс в грі. Але «біло-сині» не здригнулися і пішли на перерву за рахунку 2:1 на свою користь.

Жорстка боротьба продовжилася і в другому таймі. Рахунок на табло міг помінятися кілька разів в обидві сторони, але реалізація шкутильгала. І лише на 33-ій хвилині глядачам вдалося побачити красивий гол у виконанні В'ячеслава Чуднова. З правого флангу херсонець пробив прямо по центру воріт суперника і оформив дубль.

"Продексім" - МФК "Кардинал-Рівне" - 3:1 (2:1).

Голи: В.Чуднов (8, 33), Волянюк (11) - Бербенцев (17, автогол).

Попередження: Ланко (11), Бессалов (16) - Концеба (13), Лазикін (40).

"Продексім": Ципун - Федорченко, Скорий, А.Чуднов, Бербенцев, В.Чуднов, Волянюк, Фетько, Кисельов, Ланко, Калуков.

"Кардинал-Рівне": Дурбан - Новак, Дармовіс, Мануйленко, Філь, Фаренюк, Піддубний, Кручок, Концеба, Басіч, Лазикін.


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний назвав причини поразки своєї команди у виїзному матчі проти «Продексіму».

«Гра була приблизно рівною. Зустрічалися достойні суперники. Так вийшло, що в першому таймі ми десь не дограли на стандартах і двічі пропустили. Потім - зуміли повернутися у гру, забили і мали шанси забити ще. Якби ми рахунок зрівняли - мали б шанс на перемогу. На жаль, знову не реалізували свої моменти. Натомість - пропустили втретє і врятувати матч було дуже важко», - відзначив головний коуч рівнян.

Гру наступного туру МФК «Кардинал-Рівне» проведе 23 жовтня проти «Урагану».





«Ураган» - «ЛТК/ІнБев/НПУ» - 3:1
Голи: Лясковський (22), Павленко (24), Коваль (40) – Мороховець (33)
Попередження: Соколовський (39)

«Титан-Зоря» - «Локомотив» - 5:0
Голи: Шеховцов (8), Ященко (15), Мілінькій (25, 38), Шпигар (29)
Попередження: Леміш (27) – Рось (27)

«Юні-Ламан» - «ХІТ» - 2:7
Голи: Гірка (11), Коптєв (17) – Корнійчук (14, 16, 17), Школьний (29, 40), І. Борсук (37), Лисенко (37)
Попередження: Ємельянов (14), Гірка (16), Вадим Циня (37) - Шевченко (25)
Вилучення: Гавриленко (17)







На правах реклами