Ми у Facebook
19.10.2016, 18:40

Кращий прояв любові до дитини – фінансове планування її життя

Вчені стверджують, що всі діти народжуються обдарованими, і лише 3% з них розвиваються та успішно реалізують свої здібності. Кожен з нас хоче, щоб наші діти стали успішними і щасливими, коли виростуть. Для цього нам з вами потрібно чимало зусиль і коштів.
Адже не секрет, що хороша освіта коштує недешево. Щоб для батьків не стало несподіванкою, що їх дитина хоче навчатись в університеті, то краще подбати про це заздалегідь, спланувати і сформувати капітал, необхідний для оплати послуг за навчання та супутніх витрат.
Накопичити (створити) капітал можна різними способами – купівля дорогоцінних металів, антикваріату, землі або нерухомості, відкрити банківський депозит. Але хочеться звернути увагу на те, що потрібно підбирати ті інструменти накопичення, які мають певну гарантію отримати результат у потрібний термін у майбутньому.

Для своїх дітей ми повинні обирати найкращий досвід цивілізованих країн – це програми накопичувального страхування життя.



Дитячий поліс страхування життя має ряд переваг:

По-перше, це дисциплінує батьків, які вносять певну суму на рахунок щорічно. Наприклад, у випадку з відкриттям депозиту в банку, у батьків часто виникає бажання (спокуса), забрати частину коштів або навіть усю суму на поточні потреби (ремонт, шубка і т.д.)

По-друге, це найменш ризиковий інструмент з точки зору повернення інвестиції. Плюс нарахований гарантований і додатковий інвестиційний дохід допоможуть зберегти кошти від інфляції.

По-третє, у випадку, коли у період дії договору з дитиною трапляється страховий випадок (травма, критична хвороба і т.д.), родина отримає страхову виплату і вона не вплине на суму накопичення.

Четверта перевага в тому, що з моменту проплати першого платежу за договором, дитина отримує страховий захист на повну суму, обумовлену при заключенні договору.

І п’яте – опція “звільнення від проплати страхових платежів”. Це означає, що у випадку смерті страхувальника (один з батьків) або встановлення першої групи інвалідності, страхова компанія продовжує сама вносити кошти за клієнта і по закінченні строку договору дитина отримує всю заплановану суму накопичення.

А тепер кожен з батьків нехай відповість на питання: 
1. Який приклад Ви подаєте дітям своім образом життя?
2. Що ще Ви встигаєте зробити для своіх дітей?
3. Яку долю ви підготували своім дітям?


Регіональний менеджер "ЕУЛАЙФ ГРУП" АЛЛА ТИМЧИШИНА
тел. 067 99 06 111








На правах реклами