Ми у Facebook
24.10.2016, 08:40

Чи віддають рівняни вживані речі на благодійність

Фото зі сторінки Дмитра Соломчука

Влітку цього року у Рівному розпочали функціонувати перші контейнери для збору вживаних речей. Ми вирішили дізнатися, чи жертвують рівняни свої речі на благодійність.
Як вже писав OGO.ua - у Рівному розпочали функціонувати перші контейнери для збору вживаних речей, які розмістила громадська організація “Час-Дій”.

Ця громадська організація багато проводить різноманітних доброчинних і суспільних проектів. Такі контейнери з’явились в двох локаціях міста Рівного, біля центрального входу ТРЦ “Чайка” (вул. Гагаріна, 16) та біля входу до Свято-Покровського кафедрального собору (Соборна, 6-А).

Контейнери придбані за власні  кошти членів громадської організації «Час-Дій». Крім того, члени громадської організації для того, утримують два пункти роздачі одягу. Один такий знаходиться за адресою вул. Відінська, 40а (площею 90 кв. м.), інший менший – вул. Будівельників, 1.
Отримані у такий спосіб речі надаються нужденним у благодійних офісах “Час-Дій”. В першу чергу, сиротам, багатодітним родинам, пенсіонерам з мінімальною пенсією та іншим людям, котрі мають таку потребу.

Для чого у Рівному встановили контейнери висотою у людський ріст?

Ми вирішили дізнатися, чи є результат від встановлення таких контейнерів і як активно рівняни долучаються до благодійності.

- Добре, коли одні рівняни просто можуть допомагати іншим рівнянам. Тому просто дякуємо всім, хто долучився. До благодійних пунктів вишикуються величезні черги, це вже турбує більше, тому що рівень доходів пересічних громадян катастрофічно падає. Ми і надалі на постійній основі будемо продовжувати таку діяльність, оскільки вже декілька тисяч людей звернулись у наші благодійні офіси. Також готуємо багато інших сучасних та цікавих проектів для міста, - прокоментував голова ГО "Час-дій" Дмитро Соломчук.



Фото Дмитра Соломчука з мережі фейсбук





На правах реклами