Ми у Facebook
19.10.2016, 17:30

ВІДЕО - Колектив газети "ОГО" здав кров для дітей [Фото+Відео]

Видавничий дім “ОГО” знову відзначив свій день народження доброю справою. Дружнім колективом відправилися в Рівненську обласну станцію переливання крові - здати кров для онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні.
Цьогоріч “ОГО” виповнилося 24 роки. Здача крові стала вже традиційною акцією “ОГО”, яка щороку проводиться до дня народження газети.

Працівники “ОГО” дружнім колективом відправилися в Рівненську обласну станцію переливання крові, щоб здати кров для онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. Загалом цього року вони здали близько трьох з половиною літрів крові.



Кожен, хто відповідає певним критеріям здоров'я, може стати донором. Всі охочі повинні мати при собі паспорт з рівненською реєстрацією, відповісти на низку запитань лікарів, аби ті могли переконатися, що ви підходите для процедури. Після чого вас пригощають чаєм і ви прямуєте до кабінету переливання крові.



Газета "ОГО" не припинятиме проводити акцію, тож наступного року знову завітає до станції переливання крові, до чого закликає і усіх небайдужих.











На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ