Ми у Facebook
20.10.2016, 09:05

На Новомедіа Форумі 2016 виступлять 30 спікерів: опублікований весь список

За кілька тижнів до початку Новомедіа Форуму на сайті події з'явився повний список всіх виступаючих і спеціальних гостей. Олена Фроляк, Олексій Семенов, Тетяна Гончарова, Сергій Щербина, Дмитро Гнап, Майкл Щур, Вадим Карп'як, Петро Шуклинов та багато інших. Всього цього року – 30 топ-фахівців.
Команда організаторів обирає цікавих та професійних медіапрацівників, які здатні просто і якісно розповісти про особливості професії та актуальні тенденції. Складаючи пул спікерів щороку, організатори проваджені такими пріоритетами: мотивувати до професіоналізму і новизни, задати високі етичні стандарти; дати багаті знання і нові навички; організувати корисні знайомства і комфортне проведення часу на Форумі.

В цьому році вирішено зосередитися на темі персоналізації. «Хочемо, щоб наші учасники навчилися, буквально кажучи, створювати себе», - кажуть організатори. Саме тому намагалися запрошувати спікерів за принципом «людина-бренд». Тобто тих, котрі запам`яталися для своєї аудиторії завдяки своїм характеристикам, методам роботи.



Наприклад, Олена Фроляк вже майже 10 років є ведучою вечірніх новин на ICTV. Вона одна з головних мовників, у багатьох саме з нею асоціюється журналістика. Студенти намагаються бути схожими на неї. Молоді телеведучі навіть перебирають її манери. «Ми обрали Олену Юріївну, тому що поважаємо її 16-річний досвід роботи на ТБ. Вона, без сумніву, справжній професіонал, який знає «телекухню» не тільки з позиції ведучої, а й з боку головного редактора програми новин. Вочевидь, їй є що розповісти », - каже Валерія Сергєєва, учасник програмної ради Новомедіа Форуму 2016.

Долучається і генпродюсер телеканала NewsOne Олексій Семенов. Всі пам'ятають знамениті бум-ролики, пов'язані з ребрендінгом канала. Олексій – один з небагатьох, хто виступить на Форумі вдруге. Він вміє запалити аудиторію, змушує мислити і діяти нестандартно. Його поради-завжди слушні і актуальні. Минулого року учасники ще довго обговорювали в кулуарах спіч Олексія.

Ольга Слонь – неперевершений професіонал в області журналістського стилю. Ось уже майже 10 років вона створює образи для ключових телеведучих країни. Її поради підійдуть як тим, хто знаходиться постійно в кадрі, так і тим, хто представляє своє видання, відвідуючи прес-конференцію або будь-які інші заходи. Доповнить її Даша Щаслива. Багато хто пам'ятає її в ролі журналістки з незвичайним стилем в авторському проекті на 112-му каналі. Вона не просто відрізнялася своїм зовнішнім виглядом, але ще і робила блискучі розслідування. Даша розповість і про стиль, і про те, як належить поводиться професіоналу.

Тетяна Костіна - засновник естетичного журналу про подорожі по Україні LaBoussole. Вона знає не тільки, як цікаво і захоплююче писати, а й передавати атмосферу і настрій подорожей. Будучи студенткою, Тетяна зуміла організувати команду і фінансування унікального видання.

Ольга Чибісова вже 5 років є виконавчим директором інформагентства "ЛІГАБізнесІнформ". Коли було вирішено торкнутися теми медіабізнесу, відразу ж виникло її прізвище. Ще одним спікером на цій сесії буде Іріна Рубіс, власниця медіакомпаніі Ekonomika. Вони обидві дадуть відповіді на питання - як, скільки і де можна чесно заробити на медіа.

Дмитро Гнап – керівник проекту журналістських розслідувань. У цьому ж напрямку працює і його колега Сергій Щербина. Який був керівником відомого INSIDER, а зараз редактор розділів "політика" і "розслідування" в Realist. Вони будуть ділитися помилками і перемогами, уроками і висновками, які накопичилися за роки роботи.

Роман Вінтонів, він же Майкл Щур, багато років пропрацював, як він сам висловлюється, в «серйозної журналістиці», але потім вирішив, що можна спробувати і інші методи. За часів Майдану і відразу після нього цьому автору вдалося зробити унікальну сатиричну передачу, створивши власного персонажа. Як реалізовувати авторські проекти? Роман точно знає відповідь на це питання.

Олеся Бацман пройшла шлях від університетського кореспондента до головного редактора громадсько-політичного видання "ГОРДОН". Вона знає, що важливо, а що - ні, як подавати новини цікаво і що потрібно читачеві. З нею в парі буде виступати головний редактор регіонального інтернет-видання "ОГО" Віталій Голубєв.

Тетяна Гончарова може вести як розважальні передачі, так політичні ток-шоу. Вона може заряджати як весільні церемонії святковим настроєм, так і віщати в ефірі радіо. Вадим Карп'як, багаторічний редактор і ведучий на каналі "112 Україна", який недавно змінив Андрія Куликова в "Свободі слова" на ICTV, також стане особливим гостем Форуму.

Кожен – зі своїм персональним і неповторним стилем і досвідом. Поділяться безцінними знаннями, передадуть потрібні навички, які отримали в результаті багаторічної роботи.

Новомедіа Форум 2016 відбудеться в Києві 4-5 листопада. Це щорічна масштабна подія у сфері засобів масової інформації та соціальних медіа. Дивіться повний список спікеров за посиланням! Зареєструватися для участі можна тут!

До теми:

Зустрічайте головних редакторів на Новомедіа Форумі 2016

На Новомедіа Форумі 2016 збереться зіркова команда спікерів-телеведучих

Новомедіа Форум 2016 відбудеться 4-5 листопада





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ