Ми у Facebook
20.10.2016, 17:00

Після матчу з «Вересом» гравців МФК «Миколаїв» перевірять на поліграфі

Представники клубу Першої ліги Чемпіонату України МФК «Миколаїв» вирішили провести внутрішнє розслідування в команді. Причиною прийняття такого рішення став домашній поєдинок миколаївців проти рівненського «Вересу», в якому гості здобули вольову перемогу на останніх хвилинах матчу.
«16 жовтня 2 відбувся матч 14-го туру Першої ліги України з футболу, в якому МФК «Миколаїв» на домашній арені поступився одному з лідерів чемпіонату – НК «Верес» (Рівне). Гості здобули перемогу з рахунком 2:1. На гол Дмитра Сартіна підопічні Володимира Мазяра зуміли відповісти лише в кінці зустрічі: Михайло Сергійчук та Антон Котляр (з пенальті).

Буквально протягом кількох годин після закінчення матчу, на різних Інтернет-ресурсах стали з'являтися статті, які дискредитують поведінку гравців нашого клубу під час гри. Супроводжувалось це фактом букмекерської контори BETFAIR.COM, яка під час гри постійно змінювала коефіцієнти на події матчу МФК «Миколаїв» – НК «Верес» (Рівне).
На перемогу НК «Верес» була поставлена сума понад 250 000 грн. У зв'язку з ситуацією, керівництво клубу прийняло рішення провести власне розслідування всередині клубу.

Протягом двох днів Всеукраїнська асоціація поліграфологів, на чолі з виконавчим директором Володимиром Ведмідем, проведе аналіз і роботу з гравцями, тренерським штабом і персоналом клубу для профілактики та виявлення можливих «договірних матчів». Футболісти і співробітники МФК «Миколаїв» пройдуть перевірку на сучасному інноваційному українському поліграфі RUBICON. Досвідчені поліграфологи дадуть точну відповідь щодо правдивості слів кожного представника МФК «Миколаїв».

МФК «Миколаїв» заявляє всім уболівальникам і прихильникам клубу, що залишається на позиціях чесної і справедливої гри. Ми будемо використовувати всі законні способи захисту честі і гідності сьогоднішнього колективу співробітників і футболістів, які сумлінно працюють в клубі», – говориться в офіційній заяві клубу з Миколаєва.

Під заявою підписались головний тренер МФК «Миколаїв» Руслан Забранський та капітан команди Юрій Буличов.

Щодо НК ФК «Верес», то офіційно на даний демарш миколаївців у рівненському клубі ще не відповіли. А на сторінці Народного Клубу у соцмережі цю заяву прокоментували коротко - «Несподіваний крок. Цікаво було б дізнатися результат».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини