Ми у Facebook
20.10.2016, 19:20

У Рівному відбудеться вечірка "Мафія по-німецьки"

Атмосферна вечірка в атмосферному закладі в дружній і не менш атмосферній мафіозній компанії - ось, що Вам дійсно потрібно!


У вівторок, 25 жовтня, о 19:00 рівнян-мафіозі чекають у найбільшому пабі Рівного – «Сталева Гора».

«Сталева Гора» - це просторий сучасний заклад на 2 поверхи з пабною, фан-, лаунж-зоною, великою дитячою кімнатою та сценою, де не тільки вариться та споживається пиво, а й повноцінно втілений сам принцип пабної культури - прийнятні ціни, демократичний дрес-код та сервіс. Тут варять справжній класичний німецький пілснер, для приготування якого не використовують жодних сторонніх домішок, а тільки хміль, солод, воду та живі дріжджі. Всю сировину привозять з Німеччини, а хмільний напій варять за німецькими технологіями. У закладі все продумано до деталей - інтер’єр, сервіс, їжа, пиво, розваги, а гостей зачаровує якісна музика рівненських виконавців - втім, приходьте і переконаєтесь у цьому самі :)!

Дрес-код вечірки: все, що має відношення до Німеччини, кольори – чорний, червоний, жовтий (золотий).


У програмі вечірки:

1. Гра Emotional Mafia.
2. Дегустація справжнього класичного німецького пива власного виробництва.
3. Конкурс для любителів пива - Oktoberfest
4. Подарунки іменинникам жовтня.
5. Сюрпризи та приємності від партнерів.



Хочете потрапити на вечірку безкоштовно?
Спеціально для вас Тренінговий центр «Лотос-Інвест» та кінотеатр MULTIPLEX організовують розіграш - переможці зможуть безкоштовно відвідати мафіозну вечірку, отримати знижку або 2 квитки на кіно від MULTIPLEX.


Для участі Вам потрібно зробити 4 кроки:

1. Долучитися до групи Лотос-Інвест https://www.facebook.com/groups/LOTOSINVEST/

2. Під постом розіграшу (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=870765346358019&set=gm.1322534014437786&type=3&theater) в коментарях написати «Іду»

3. Зробити репост розіграшу з підписом «Хочу на Вечірку «Мафія по-німецьки» на своїй сторінці

4. Вподобати сторінку кінотеатру MULTIPLEX https://www.facebook.com/MultiplexRivneEra/




Приємності для Вас:


• На найоригінальнішого та найоригінальнішу мафіозі очікує приємний сюрприз від нашого постійного партнера Туроператора «Арго-клуб» і професійний фотосет від Віктора Макаренко (https://vk.com/vmphotto).
• Кращі гравці отримають квиточки від нашого креативного партнера "Багатозальний кінотеатр "Мультиплекс".
• На вечірці, гравець який яскраво проявить себе в ролі "Комісара", отримає цінний подарунок від нашого партнера Правова Компанія "Юридична Основа", адвокат Шевчук Оксана.
• Разом з нами постійний партнер магазин гуртово-роздрібної торгівлі товарами для дому «ВИТРЕБЕНЬКИ» (http://vutrebenki.com.ua/). Тому збирайте унікальні бейджі з логотипом магазину «ВИТРЕБЕНЬКИ». А за Ваш найемоційніший прояв під час вечірки, один із мафіозі отримає подарунок від партнера.

Також, разом з нами буде наш мафіозний партнер компанії STA- Smart Trade Activity -компанія, що динамічно розвивається, основним напрямком діяльності якої являються оптові поставки канцелярських товарів і товарів для офісу. STA має спеціальні призи в номінації найактивніший "мирний житель"


25 жовтня 2016, 19.00, «Сталева гора» (м.Рівне, вул. Відінська, 1б) – чекаємо на Вас, друзі!

Умови участі: при сплаті внеску до 24.10.16 – 100 грн.
При оплаті внеску на місці вартість участі становитиме 150 грн.

Телефонуйте 0673621131







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ