Ми у Facebook
21.10.2016, 10:20

Ранок не в Рівному очима репортера (ФОТО)

фото Андрія Звиника

Всім доброго ранку та вдалого дня;
фото Андрія Звиника
фото Андрія Звиника

- Майстер, - запитав якось учень, - чому існують труднощі, які заважають досягненню мети, збивають з вибраного шляху і намагаються змусити визнати свою слабкість?

- Те, що ти називаєш труднощами - насправді частина твоєї мети. Перестань з цим боротися. Але візьми до уваги коли вибираєш шлях. Уяви, що ти стріляєш з лука. Мішень далеко, і ти не бачиш її, оскільки на землю опустився густий ранковий туман. Хіба ти борешся з туманом?

Ні, ти чекаєш, коли подує вітер і туман розсіється. Тепер мішень видно, але вітер здуває стрілу. Хіба ти борешся з вітром? Ні, ти визначаєш його напрямок і робиш поправку, стріляючи під іншим кутом. Твій лук важкий та тугий, у тебе не вистачає сил натягти тятиву. Хіба ти борешся з луком? Ні, ти тренуєш м'язи, аби пускати стрілу з кожним разом далі.

- Але ж є люди, які стріляють з легкого і гнучкого лука в ясну, безвітряну погоду. Чому ж лише мій постріл зустрічає стільки перепон на своєму шляху?

- Ніколи не дивися на інших, - посміхнувся вчитель. - У кожного свій лук, своя мішень і свій час для постріла. Одні визначають своєю метою влучний постріл, інші - можливість навчитися стріляти.

І ще хочу тобі відкрити таємницю:) Туман не опускається на землю, аби завадити твоєму пострілу, вітер не починає дути, щоб збити твою стрілу, а тугий лук створений не для того, щоб ти відчував свою слабкість. Все це існує саме по собі. Це ти вирішив, що зможеш в таких умовах точно влучити в ціль. Тому, або перестань жалітися на труднощі і починай стріляти, або приборкай свою гординю і вибери легшу мішень - по якій можна стріляти в упор.

фото Андрія Звиника
фото Андрія Звиника


фото Андрія Звиника
фото Андрія Звиника


фото Андрія Звиника
фото Андрія Звиника


фото Андрія Звиника
фото Андрія Звиника







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ