Ми у Facebook
22.10.2016, 09:30

На Рівненщині затримали чоловіків, які пограбували підприємство (+ФОТО, ВІДЕО)

Чоловіки у масках увірвалися на підприємство та зв’язали сторожа.
Після чого з території приватного підприємства вивезли колоди дуба. Для цього на територію підприємства під’їхав кран-маніпулятор та вантажний автомобіль, а разом з ними ще четверо чоловіків. Грабіжники завантажили 34 порізаних колоди дуба, довжиною до чотирьох метрів і загальним об’ємом понад 10 кубів кругляка першого та другого сорту. Близько п’ятої ранку, коли вже почало світати, всі уже втекли. Тільки тоді охоронник зміг викликати працівників поліції.



Це сталося ще 29 червня цього року.

Правоохоронці з’ясували, що викрадений дуб того ж ранку розвантажили у селі Великий Житин Рівненського району на території складського приміщення. Власником його був товариш організатора злочину, який не знав, що саме привезуть, тому на це погодився. Та вже того ж дня деревину доставили приватному підприємству з обробки лісопродукції у село Судилки Хмельницької області, де за нього зловмисники отримали майже 80 тисяч гривень.



Під час проведення санкціонованого обшуку на території цього ж складу слідчі знайшли декілька викрадених колод. Потерпілий їх упізнав за характерними ознаками. Правоохоронці також встановили усіх причетних до злочину і вийти на їх слід.

На Рівненщині 2-річні малюки серйозно отруїлися мікстурою (+ВІДЕО)

За попередньою інформацією, до її складу входило разом із організатором троє осіб. Очолював групу 51-річний рівнянин. Чоловік став доволі відомим через неетичну та зухвалу поведінку з правоохоронцями, коли ті зупинили його п’яним за кермом. Тоді він, ледве тримаючись на ногах, нецензурно висловлювався на адресу поліцейських та провокував бійку. Відео цього інциденту розповсюдили очевидці у Інтернеті.



Кістяк групи становили 30-річний житель Хмельницької області та 29-річний уродженець росіянин, який живе у Демидівському районі. Саме останній має насичене кримінальне минуле. Протягом 2011 року разом із поплічниками скоїв загалом дванадцять розбійних нападів на банки, приватні офіси та інкасатора. Тоді суд за його активну злочинну діяльність відправив на п’ять років за ґрати. Однак півроку тому він звільнився з місць позбавлення волі достроково.

У Рівному йшов чоловік з рюкзаком бурштину (+ФОТО)




Усім трьом повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, хоча вони свою вину заперечують. Більше того, під час вручення постанови про підозру намагалися порвати документ та погрожували присутнім правоохоронцям фізичною розправою.
Молодшому спільнику суд обрав міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою, а жителю Хмельниччини — цілодобовий домашній арешт.




Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами