Ми у Facebook
23.10.2016, 21:03

Рівненський «Кардинал» у результативній перестрілці забив на м'яч менше, ніж «Ураган» [+Відео]

У черговому поєдинку Екстра-ліги МФК «Кардинал-Рівне» в рідних стінах поступився «Урагану» з Франківська. Сам матч виявився напрочуд результативним – на чотири голи гостей господарі відповіли трьома влучними пострілами.
Кардинал-Рівне» - «Ураган» - 3:4 (1:1)
Голи: Новак (17, 40, з пенальті), Фаренюк (29) – Горбатий (13), Корсун (23), Зварич (26, 40, з пенальті)
Попередження: Піддубний (29) – Корсун (31), Кіндратів (40).
МФК «Кардинал-Рівне»: Дурбан – Новак, Піддубний, Концеба, Басіч – Мануйленко, Філь, Фаренюк, Лазикін, Кручок. Запасні: Свинарчук, Дармовіс, Петрик, Зелінський.
Головний тренер: Сергій Піддубний.
«Ураган»: Біров – Кіндратів, Сімка, Зварич, Горбатий – Корсун, Пелех, Коваль, Павленко. Запасні: Левандівський, Микитюк, Лясковський, Цілик, Кефа.
Головний тренер: Іван Скіцко.


Як повідомили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», матчу з «Ураганом» передувала вже традиційна у цьому сезоні невелика урочиста церемонія. Подяку з рук президента рівненського клубу Володимира Валявки за внесок у розвиток футзалу отримав начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА Віталій Ліпський.

Власне гра розпочалася практично без розвідки і на зустрічних курсах. Удар низом Богдана Новака метрів із шести у шпагаті парирував Біров. Біля протилежних воріт – поряд зі стійкою просвистів м’яч після пострілу Павленка. Згодом свій шанс не використав Максим Мануйленко.
Першими у цій перестрілці зуміли реалізувати свій шанс гості. Юліан Горбатий пробив низом, Микола Дурбан вочевидь не бачив момент удару і зреагував із запізненням – 0:1.

Після цього ініціативою на деякий час заволоділи господарі. «Кардинал» змушував суперника порушувати правила і тайм «Ураган» догравав, маючи у пасиві 5 фолів.

Саме у цей момент рівнянам вдалося зрівняти рахунок на табло. Богдан Новак практично ножицями пробив зльоту і влучив точно у дальній верхній кут воріт івано-франківців – 1:1.

Після перерви гру знову активніше розпочали гості. Двічі поспіль небезпечно пробивав Михайло Зварич. Обидва рази «Кардинал» врятував воротар.
Коли здавалося, що рівняни все ж зуміли відтіснити суперника від власних воріт – «Ураган» забив. Ніким не прикритий Мар’ян Пелех переправив м’яч вже практично у порожні ворота після прострілу з флангу.

А ще за три хвилини гостям вдалася домашня заготовка. Подача з кутового і удар в дотик від Михайла Зварича – 1:3.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Маючи перевагу у два голи, гості віддали ініціативу «Кардиналу». А рівняни згадали свою задавнену хворобу – низьку реалізацію. Господарі втратили щонайменше чотири реальні нагоди забити. Удари Мануйленка щораз блокували голкіпер та оборонці «Урагану». Не зумів забити і Концеба.

Нарешті комбінацію Мануйленко – Філь – Фаренюк на дальній стійці замкнув останній. Артем забив свій четвертий у сезоні гол.

І знову дотиснути суперника «Кардинал» не зумів. Хоча, дуже старався. Натомість, могли забити гості. Удар Павленка прийняла на себе стійка.
На останній хвилині гри Сергій Піддубний необережно зіграв проти Сімки у власному штрафному майданчику. Пенальті чітко реалізував Зварич.

Вже за десять секунд Кіндратів сфолив біля власних воріт проти Новака. Богдан виконав пенальті не менш впевнено – 3:4. Втім за менш, ніж хвилину, що залишалася до сирени, за нічию «Кардинал» зачепитися не зумів.










На правах реклами