Ми у Facebook
24.10.2016, 10:40

17-річна рівнянка - срібна призерка Чемпіонату світу в Малайзії

Рівненська спортсменка, абсолютна чемпіонка Європи з важкої атлетики Марія Тимощук стала срібною призеркою Чемпіонату світу в Малайзії.
Марія Тимощук стала срібною призеркою світу серед кадетів у ваговій категорії до 58 кг з результатом двоборства у 182 кг. В активі спортсменки: золото за поштовх - 82 кг, і бронза за ривок - 100 кг. Спортсменка поступилась суперниці з Туреччини двома кілограмами. Чемпіонат відбувся у місті Пенанг що в Малайзії.

Після прильоту в місто Марійку та її колег і тренерів поселили у п'ятизірковий готель, де до 27 жовтня вони мають змогу відпочити і востаннє у цьому році насолодитись променями літнього сонця, адже у Малайзії наразі +30.

У свої 17 років Марія Тимощук є десятикратною чемпіонкою і двократною рекордсменкою України. У спортивній скарбничці дівчини - 23 медалі, 7 кубків і безліч дипломів та грамот. У вересні 2016 року рівненська спортсменка стала абсолютною чемпіонкою Європи з важкої атлетики серед дівчат і хлопців віком від 15 до 17 років.

Марія Тимощук - студентка Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука, випускниця здолбунівської школи №4. В університеті Марійка здобуває фах тренера. Мріє стати олімпійською чемпіонкою.

До теми:

Рівненська студентка – абсолютна чемпіонка Європи з важкої атлетики

Рівненчанки здобули «рекордне» золото на Чемпіонаті України в важкої атлетики

Рівнянки здобули золото і срібло Чемпіонату Європи з важкої атлетики [+Фото]





На правах реклами