Ми у Facebook
24.10.2016, 12:00

У кафе Рівного подали піцу з...землею

Фото ілюстративне

Про таку неприємну історію розповіла рівнянка у соціальних мережах.
Неприємну історію про проведення вечора у одному з кафе Рівного розповіла рівнянка у соціальній мережі "ВИЛКА":

ФОТО - Доставка по-рівненськи: бонус до піци - соковитий тарган

Доброго дня всім!!! Я людина не конфліктна,але вирішила поділитися з Вами думками про заклад "Шоколад", що в центрі Рівного. 20.10.16 р. я зайшла перекусити.

Перше враження, великий просторий зал. Людей практично не було. Офіціанта не видно було, бармен навіть голови не підняла. Через хвилин 7 вирішила підійти ближче, спитати чи у них система самообслуговування. Відразу знайшлася офіціантка, доволі привітна. Замовила піцу 4 сира (новинку їхню). Принесли піцу, зверху наклали купу зелені руколли (при чому у складі піци її не вказували). З"ївши частину блюда помітила, на зелені залишки мокрої землі (доволі немалі).

Далі попрохала офіціантку принести рахунок та книгу скарг, показавши в чому проблема. Вона вибачилася, на що потім повідомила, що на кухні їй сказали що це залишки від попередньої піци, десь там ніби лишилося пригорівше. Краще б взагалі нічого не казала, я ще не настільки сліпа. Мало того книгу шукали довгенько і принесли якусь стару, ще за 2015р. в якій навіть місця живого не було, щоб щось написати.

Вирішила не псувати собі нервів і лишила все як є. Розрахувалася за страву і збиралася іти. Офіціантка навіть вже в кінці запропонувала приготувати ще одну піцу (чемна дівчинка). Та вже враження було зіпсоване.
І ще в залі не дуже чисто, стіл був зі слідами від бокалів.
На жаль, не зафіксувала фото фактів, та якось так....

"Не кав'ярня, а позор", - рівняни про місцевий заклад





На правах реклами