Ми у Facebook
24.10.2016, 14:00

"Тільки в Україні діти заважають", - публікація OGO.ua викликала резонанс у соцмережах

Серед чи не найбільш популярних записів, які обговорюють нині рівняни у соціальних мережах - стаття від OGO.ua про те, чи потрібно брати з собою дітей у кафе та ресторани.
Стаття OGO.ua -
Чи варто брати дітей у кафе, Або як рівненські діти "ходять по головах"
зібрала близько сотні коментарів у соціальних мережах.

Рівняни активно долучилися до обговорення цієї теми, адже вважають, що в цивілізованому світі проблема з дітьми у розважальних закладах взагалі не постає, як така. В Україні люди мають зовсім інше сприйняття і це не може не обурювати.

Пропонуємо вам прочитати найцікавіші коментарі, які ми зібрали в обговоренні публікації:


Ірина Ломакіна
Діти заважають тим в кого їх нема.

Kordonets Oleg найбільшою проблемою відпочинків у кахве, є буха мерзота і бидло, якому постійно заважають діти

İnna Celik І як в такому суспільстві народжувати дітей? Вони ж всім заважають, іноді навіть своім батькам, вони мають бути виховані і тихенько сидіти в куточку і відкривати рота , коли ім дозволять. Вони,діти, нікому нічого не повинні, лише повинні кричати , вищати і бігати з простоі причини - вони діти, і це ненадовго, вони колись виростуть і якщо виховуватимуться в сприятливій для дітей родині, то ім ні своі , ні чужі діти не заважатимуть.

Коли школярі Рівного матимуть осінні канікули

Oksana Kharchuk Тільки в нашій країні діти "заважають". Була в багатьох країнах, до дітей відношення як до маленького щастя, яке повинно бігати, пригати, шуміти. Моя дитина в Іспанії пригала на вулиці і співала. Реакція іспанців: вони танцювали і раділи, наче самі діти. Реакція росіян: посмотри, орёт на всю улицу и никто его не успокоит. Ми почали ще дужче співати:))) Діти повинні бути дітьми будь де. А не закомплексрваними, затюканими дорослими.

Maxim Gubysh Там де бухають і курять дітям нема що робити. Якщо все культурно і кафе нормальне _ то хоть цілодобово сидіть з дітьми.

Oxana Burkatskaya Вечір є вечір!в такий час дітям бажано дома бути,чи відвідувати дитячі якісь заклади.я своіх вечером не беру.люблю дітей але коли виходиш вечером і хочеш провести час з друзями чи родиною чи чоловіком-то не дуже знаєте приємно коли поряд литя плаче чи бвгають,чи маленькі приходять "дружить"-ну якось на всіх і все є місце в час.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини