Ми у Facebook
24.10.2016, 15:20

Кафедрі менеджменту РДГУ - 20 років

Ювілей кафедри менеджменту Рівненського державного гуманітарного університету відзначали впродовж цілого тижня. З якими здобутками підійшла кафедри до свого 20-річчя?
20 років тому в Рівненському державному інституті культури було створено кафедру економіки та менеджменту. Створення кафедри - подія загалом доволі буденна для навчального закладу. Однак це була перша кафедра з такою назвою в Рівному, яка на той час уже мала своїх студентів-п’ятикурсників доволі престижної професії.

З якими здобутками за цей період підійшла кафедра мали можливість познайомитись не тільки студенти спеціальності, але і викладачі, колеги під час святкування тижня кафедри менеджменту, що проходило у Рівненському державному гуманітарному університеті.

Під час урочистих зборів
Під час урочистих зборів


Виступає СТЕМ студентів-менеджерів 3 курсу
Виступає СТЕМ студентів-менеджерів 3 курсу


А звітуватись було з чим. За період роботи кафедра зросла кількісно та якісно. На сьогодні на кафедрі працюють 3 професори, 11 доцентів, 4 викладачі. За цей період на кафедрі було підготовлено та захищено 7 кандидатських та одну докторську дисертації. Викладачі кафедри випустили 4 підручники, 11 посібників, 7 монографій. Кафедра регулярно випускає збірники матеріалів звітної наукової конференції викладачів та студентів університету, започаткувала видання «Збірника наукових праць РДГУ. Економіка та менеджмент». Кафедра є організатором міжнародних науково-практичних конференції.

Гордість кафедри – це випускники. За цей період випущено більше півтори тисячі спеціалістів. Серед них є науковці (захищено 1 докторська та 3 кандидатські дисертації), керівники державних установ, менеджери, керівники та власники комерційних підприємств.

При кафедрі ефективно працює громадська організація «Рівненський центр маркетингових досліджень», яка спільно із студентами активно впроваджує проекти розвитку туризму за підтримки ЄС.

Здобутки кафедри менеджменту РДГУ - результат злагодженої праці всього професорсько-викладацького складу кафедри. А керує ним уже не перший рік кандидат технічних наук Тарас Микитин - відомий не лише на Рівненщині, а й далеко за її межами науковець і громадський діяч, людина з активною життєвою позицією і справжнім журналістським талантом, вмілий організатор і улюблений викладач тисяч своїх студентів і випускників.

Завідувач кафедри менеджменту РДГУ, кандидат технічних наук Тарас Микитин - людина, чий внесок у становлення та успішний розвиток кафедри важко переоцінити
Завідувач кафедри менеджменту РДГУ, кандидат технічних наук Тарас Микитин - людина, чий внесок у становлення та успішний розвиток кафедри важко переоцінити


Редакція OGO.ua приєднується до вітань з 20-річним ювілеєм, які лунали цими днями на адресу професорсько-викладацького складу та студентського колективу кафедри менеджменту РДГУ і особисто на адресу завідувача кафедри, кандидата технічних наук Тараса Мироновича Микитина. Нових здобутків вам, колеги! А ми, журналісти, з задоволенням розповідатимемо читачам про них!

Більше фото з 20-річчя кафедри менеджменту РДГУ





На правах реклами