Ми у Facebook
25.10.2016, 18:40

Фіналіст шоу «Х-Фактор» приїде з концертом до Рівного

Влад Ульянич -співак, фіналіст шоу «Х-Фактор» (5 сезон).
Ігор Кондратюк неодноразово називав Влада «Найбільшим романтиком України». Підтвердженням слів продюсера є фан-відео, змонтоване під авторську пісню Влада Ульянича «Люблю тебе одну», яка на даний момент набрала на YouTube понад 1 300 000 переглядів! Багато зізнаються, що танцювали
повільні танці під цю пісню задовго до того, як талановитий хлопець потрапив на «Х-фактор». Такий зворушливий, романтичний і душевний хіт стане кращим саундтреком до першого весільному танцю або визнання в любові.

До Рівного приїдуть відомі зірки «DIZEL Шоу»



Найяскравішим виступом Влада за історію шоу став номер "Ненавиджу", під час якого один з членів журі, він же автор цього твори, Іван Дорн зірвався з місця і заспівав з Владом дуетом. Особливе місце у творчості Влада Ульянича займає композиція «Україна», яку він написав в минулому році до Дня Незалежності нашої країни.

До Рівного з новим альбомом завітає ФІОЛЕТ


Адже навіть найбільший романтик не повинен забувати, яка країна подарувала йому життя, і приділяти в своїй творчості місце патріотизму. Влад – один з небагатьох випускників «Х-фактора», які мають за своїми плечима власний альбом.

Більше про творчість Влада читайте на його сайті www.vladmusic.net

Довідки та квиточки за тел. 0987033709

Місце проведення концерту та продажу квитків МПК Текстильник





На правах реклами