Ми у Facebook
25.10.2016, 15:00

Цього тижня у Рівному відбудеться перша модна подія міста - «Fashion Time»

XIV сезон першої модної події «Fashion Time» чекає на рівнян вже цього тижня. Чим дивуватиме найочікуваніша модна подія Рівного?!


БІЛЬШЕ ФОТО

Вже традиційним для Рівного стало свято стилю та вроди, новинок індустрії моди, презентація модних брендів в рамках Першої модної події «Fashion Time».

ФОТО: Модна весна у Рівному - FASHION TIME ХІІІ сезон



- XIV сезон першої модної події «Fashion Time» відбуватиметься три дні - 27, 28 та 29 жовтня. Першого для пройде шостий Відкритий конкурс модних луків «Best of Style VІ», де кожен бажаючий рівнянин незалежно від віку зможе продемонструвати свій стильний модний образ компетентному журі. Другого дня пройде конкурс «1Look» для дизайнерів-початківців, які хочуть заявити про себе, але не мають коштів для пошиття повноцінної колекції одягу, - розповідає організатор події, засновник ТМ «ARTmodels» Оксана ІГАС. - Кульмінацією модної події стане видовищний модний вечір, під час якого пройдуть покази мод від найкращих українських дизайнерів та модельєрів.

Самі ж резиденти «Fashion Time» відзначають, що отримують величезне задоволення від участі у першій модній події Рівного і підтвердження цьому неодноразова участь у проекті.


БІЛЬШЕ ФОТО

- Ми вже вшосте беремо участь у модній події «Fashion Time». Цього сезону "родзинкою" показу від a.TaN буде показ як жіночої, так і чоловічої колекції, - говорить представник магазину a.TaN у Рівному Сергій ФЕДЧАК. - Тому хто ще думає над тим, чи відвідати «Fashion Time», не вагайтеся, а беріть друзів і купуйте квитки. Адже краса - врятує світ.




БІЛЬШЕ ФОТО

Перша модна подія Рівного - «Fashion Time»

Шостий Відкритий конкурс модних луків «Best of Style VІ» відбудеться у ТРЦ «Manhattan» (Рівне, вул. Соборна, 112, 3-ій поверх) - 27 жовтня о 18 годині.

28 жовтня у ТРЦ «Manhattan» (Рівне, вул. Соборна, 112, 3-ій поверх) пройде конкурс «1Look» для дизайнерів-початківців.

У суботу, 29 жовтня, у залі камерної та органної музики (вул. Соборна, 137) пройдуть покази 13 колекцій «Fashion Time».


Замовити квитки можна за телефоном: (067) 360 51 22. Поспішайте! Кількість місць обмежена!




БІЛЬШЕ ФОТО






На правах реклами