Ми у Facebook
26.10.2016, 13:40

Збірна Рівненщини з кросу стала третьою в Україні [+Фото]

Збірна рівненських легкоатлетів виборола бронзу в командному заліку на Чемпіонаті України. Спортивний захід відбувся в Білій Церкві на Київщині серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. Загалом участь у Чемпіонаті з кросу взяли більше трьох сотень спортсменів.
Рівненську область на змаганнях, котрі проходили 21-22 жовтня у Білій Церкві, представляли учні та випускники Костопільського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту. Чемпіонат України з кросу серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків став останнім національним стартом сезону, на якому розігрувалися титули чемпіона країни.

Також на білоцерківських змаганнях здійснювався відбір до збірної України, яка 11 грудня у Чіа (Італія) візьме участь в чемпіонаті Європи з кросу. Поборотися за місце в національній команді з’їхалися 326 найкращих українських атлетів з 26 областей.

«Переможцем чемпіонату на дистанції 10 км став випускник закладу Дмитро Сірук з результатом 31.29. Бронзову нагороду здобув Андрій Колодистий на дистанції 3 км з результатом 9.24. У естафеті 4 х 1000 метрів випускники закладу Ірина Омелянова та Владислав Фінчук стали першими, а Іванна Черешньовська та Микола Сірий – третіми. У командному підсумку збірна команда Рівненської області посіла третє місце», - розповіли у комунальному закладі «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради.
Крім того, Дмитро Сірук та Вікторія Федчик, яких тренує Михайло Романчук, включені до складу збірної команди України. Вже в грудні цього року вони візьмуть участь у чемпіонаті Європи.

Нагадаємо, що у серпні в Києві відбувся триденний чемпіонат України з легкої атлетики серед ветеранів. Участь у ньому взяла і рівненська делегація, члени якої відзначилися, вигравши цілий комплект нагород – чотири «золота», срібну та бронзові медалі.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному пройшов Чемпіонат області серед ветеранів-легкоатлетів

Рівненські ветерани стали кращими на всеукраїнських змаганнях із плавання
















На правах реклами