Ми у Facebook
30.10.2016, 14:30

Чи отримують і далі “теплі” кредити мешканці Рівненщини

Утеплення в кредит є вкрай популярним у Рівненській області. Проте з’явилиася інформація, що надання цих кредитів уже призупинили.
Нещодавно до редакції порталу ОГО звернулися читатчі, які повідомили, що зараз призупинили видачу “теплих” кредитів і у відділеннях “Ощадбанку” й “Укргазбанку”. Нещодавно вони побували у відділеннях цих банків.

Для мешканців Рівненщини знову видаватимуть “теплі” кредити

Проте, жодного повідомлення у відкритих джерелах знайти не вдалося. Як повідомляють на офіційному сайті Ощадбанку, банк відновив кредитування на придбання енергоматеріалів з відшкодуванням частини суми кредиту в рамках відповідної державної програми.
Надання «теплих» кредитів на придбання «негазових» котлів з відшкодуванням частини суми кредиту не відновили у зв’язку з вичерпаним обсягом бюджетних коштів. Ощадбанк і далі поза рамками державних програм надає кредити на придбання котлів в межах діючих програм банку та регіональних компенсаційних програм. Також можна отримати максимум 14 тисяч гривень на придбання енергоефективного обладнання та/або матеріалів з відшкодуванням 35 відсотків суми кредиту. Деталі можна побачити на сайті “Ощадбанку” в розділі “Ощадний дім”: http://www.oschadbank.ua/ua/private/loans/oschad_home/

На Рівненщині виділили півтора мільйона на «теплі» кредити

Разом з тим, ще на початку жовтня, Укргазбанк повідомив про те, що розпочав новий етап кредитування «Тепла оселя». Кредити можна отримати на придбання енергоефективних матеріалів за державною програмою підтримки населення щодо впровадження енергоефективних заходів. За умови придбання згаданих матеріалів розмір відшкодування складатиме 35% від суми наданого кредиту, але не більше 14 тисяч гривень за одним кредитним договором. Детальніша інформація знаходиться за цим посиланням: http://www.ukrgasbank.com/press_center/news/11332-ukrgazbank_vdnoviv_kredituvannya_energoefektivnih_zahodv_dlya_naselennya_tepla_oselya/





На правах реклами