Ми у Facebook
28.10.2016, 10:00

Який район вважають найкращим для життя мешканці Рівного?

Ми сьогодні не будемо вдаватися в нюанси цінової політики та умов придбання житла, а запитаємо у самих рівнян, який район вони вважають найкращим для проживання у Рівному і де б самі мріяли жити.
Без перебільшення можна сказати про те, що ринок житла у Рівному стрімко розвивається. Адже чи не щодня на нових бордах можна побачити рекламу чергового будівельного комплексу. Вони розташовані в різних куточках нашого міста. Ми сьогодні не будемо вдаватися в нюанси цінової політики та умов придбання житла, а запитаємо у самих рівнян, який район вони вважають найкращим для проживання у Рівному і де б самі мріяли жити.

Кореспонденти “ОГО” вирішили провести опитування, в якому вирішили опитати рівнян про те, в якому мікрорайоні міста вони мріють жити, а також пояснити, чому їх вибір “випав” саме на цей район. Для опитування ми взяли дев'ять основних мікрорайонів міста, серед яких могли обирати учасники опитування. Можна було також зазначати і власний варіант відповіді. Так, після опитування більше 100 рівнян у соціальних мережах та на вулицях міста нами було сформовано такий рейтинг:

Центр — 35%
Ювілейний — 15%
Басів Кут — 10%
Золотіїв — 10%
Боярка — 10%
Тинне — 7%
Північний — 5%
Льонокомбінат — 5%
Новий Двір — 3%
Ваш варіант — 0%

Житловий комплекс “Театральний” – місце, де вам захочеться жити

Переважна більшість опитаних, а це — 35% сказали, що мріяли б жити у центрі міста. На другому місці в рейтингу — мікрорайон Ювілейний. Люди зазначали, що останнім часом чули багато позитивних змін, які відбулися в цьому районі і тому обирають його. Третє місце розділили три мікрорайони — Басів кут, Золотіїв та Боярка — по 10%. Ці райони обирали переважно люди старшого віку, які втомилися від метушні і хочуть жити практично і в місті, і водночас, за межами міста. Інші варіанти не набрали і 10%. Так, за Тинне проголосували 7% опитуваних, за Північний та Льонокомбінат — по 5%. Останнє місце займає Новий Двір — це 3% голосів опитуваних.

Після таких результатів ми також зібрали думки про те, в чому переваги життя у центрі Рівного, на думку самих рівнян. Молоді люди беззаперечно наголошували на тому, що у центрі міста вони можуть бути в центрі усіх культурних та мистецьких подій Рівного. Адже вони всі відбуваються неподалік. Також зауважували, що з центру можна навіть пішки пройтися до кінотеатру, драматичного театру, а також дістатися до найкращих кафе та ресторанів міста, які також розташовані переважно у центрі. Люди старшого віку, які також голосували за “Центр” стверджують, що їм буде надзвичайно зручно діставатися до ринку за свіжими продуктами, при потребі — аптеки, лікарні, банки — усе під рукою. Молоді родини відзначали, що у центрі є все, що потрібно, як для дорослих так і для дітей, - дитячі садочки, школи, спортивні зали, парки, де можна гуляти усією родиною. Також у центрі Рівного найзручніша транспортна розв'язка, звідси можна найкраще та найшвидше дістатися до будь-якого куточку міста.

Проте чи є у місті можливість нині придбати житло у самому центрі Рівного, вирішили дізнатися наші кореспонденти. На ринку вторинного житла пропозицій не так багато і самі рівняни переконують, що перекупити у когось квартиру і потім все там перероблювати — вже не у тренді. Тим паче, що інфраструктура таких будинків, як і планування квартир, зведених кілька десятиліть тому (про “хрущовки” взагалі мови немає), м'яко кажучи, залишає бажати кращого.

Комфортне житло в самому центрі історичного Рівного

На ринку ж первинного житла ми знайшли прекрасний варіант, як поєднати усі переваги життя у центрі міста, сучасні технології будівництва та беззаперечну якість дизайнерських та будівельних рішень. Мова йде про житловий комплекс “Театральний”, який будується на вулиці Гетьмана Мазепи, 3, тобто у самому центрі історичного Рівного. Тому кращого місця – годі й шукати! Жити у такому місці не тільки надзвичайно комфортно, адже про переваги життя у центрі міста говорять самі рівняни, а і надзвичайно престижно. Жити ще більш центрально у Рівному не можливо, адже місця для новобудов — просто відсутні. Ваш будинок вражатиме гарним зовнішнім виглядом та цікавими архітектурними рішеннями, які передбачили творці проекту. А квартири у ЖК "Театральний" вирізнятимуться з-поміж інших новобудов зручним плануванням, просторим об’ємом, сучасним дизайном екстер’єру та загальною інфраструктурою центра міста.

Після нашого дослідження ми побачили, що жити у центрі Рівного — це просто чудово, а ідеальне місце для такого життя — це житловий комплекс “Театральний” – це місце, де є все, щоб ваше життя було комфортним та тим, про яке ви насправді могли тільки мріяти!


ЦЕНТР ПРОДАЖУ
ОК ЖБК "Театральний" ЄДРПОУ39899188
м. Рівне,вул. Гетьмана Мазепи, 3
(вхід зі сторони театру)
Тел: (0362)460 333
(068)547 69 44

E-mail: teatralniy-rv@ukr.net






На правах реклами