Ми у Facebook
29.10.2016, 12:00

У ДТП загинув відомий рівненський репер (+ФОТО)

Трагедія сталася вчора, 28 жовтня, о 18.30.
За повідомленням відділу комунікації поліції Рівненської області, поблизу села Малушка на автотрасі Рівне-Сарни-Старокостянтинів зіткнулося два автомобілі. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 27-річний рівнянин, керуючи «BMW», поблизу лісництва села Малушка не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем «Volvo» під керуванням 37-річного рівнянина.

Мешканців Рівненщини грабували злодії з інших областей (+ФОТО, ВІДЕО)



Медики доставили пасажира «BMW» до лікарні із мозковою комою та численними травмами, однак його врятувати не вдалося - чоловік помер у реанімаційному відділенні Сарненської центральної районної лікарні близько 22 години.



Із струсом головного мозку та численними забоями в травматологічне відділення доставили й водія «BMW», його життю нічого не загрожує. Водій «Volvo» не постраждав.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Розслідування триває.

ФОТОФАКТ - Поблизу Рівного перекинулася вантажівка

Фото зі сторінки Артём Кузнецов<br />
у ВК.
Фото зі сторінки Артём Кузнецов
у ВК.


Як стало відомо, загиблим у аварії був відомий у Рівному реп-виконавець Горизонт (Артем Кузнецов). Йому було лише 26 років. За деякою попередньою інформацією, яку оприлюднило видання Голосно, похорони музиканта відбудуться завтра.

Редакція порталу ОГО висловлює свої співчуття рідним та близьким Артема Кузнецова.





На правах реклами