Ми у Facebook
30.10.2016, 18:00

"Багаті нардепи ніколи не зрозуміють бідних роботяг", - рівняни обурені підвищенням зарплат нардепів

Рівненські нардепи проголосували "за" закон, який передбачає підвищення зарплати депутатів вдвічі.
Законопроектом передбачено підвищення зарплат депутатам до 40 тисяч гривень підтримали фракції Блок Петра Порошенка, Народний фронт, Партія Відродження, Воля Народу, позафракційні депутати, а також один депутат Самопомочі.


"Тільки в Україні діти заважають", - публікація OGO.ua викликала резонанс у соцмережах


Серед семи рівненських нардепів - четверо підтримали цей законопроект. Так, Дехтярчук Олександр з Фракції ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА» проголосував - За, так само зробив і його однопартієць Василь Яніцький. ЗА голосували і два нардепи з Фракції Політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ» - це Юрій Вознюк та Віталій Корчик.

Таке голосування рівненських нардепів обурило користувачів соціальних мереж. Вони вражені такими діями нардепів, які зовсім не зважають на те, як живуть звичайні люди, а переймаються тільки власним збагаченням:

Страшну ДТП на Рівненщині розслідували у шоу "Битва екстрасенсів"

Svetlana Bagnyuk Слуги народу - задарма служити не хочуть.

Sviatoslav Dubov коли вже до нашого народу нарешті дійде, що задарма для них ніхто не буде працювати... особливо в тих сферах, де є величезна спокуса взяти компенсувати собі плату за роботу іншими шляхами...

Svetlana Bagnyuk Багаті нардепи ніколи не зрозуміють бідних роботяг, бо між ними прірва.

Yurii Pylypenko велика зарплата чиновника - це стимул руйнувати все навколо, адже гарантований високий дохід, який не залежить від того скільки робочих місць ти знищив за минулий рік

Роман Микитюк Стою в черзі. Бабуся переді мною щось подібне каже. Хотів заперечити, а потім думаю для чого? Психологія бідних - вона нікуди не дінеться від моїх заперечень.

Milosh Ognevich моя однозначна позиція така: зарплата депутатів має бути гідною, так само як і інших працівників, а відтак її потрібно виводити в межах тарифної сітки на рівні середньої зарплати по країні.

Віталій Голубєв Цікаво, чи почуємо ми заяви Василь Яніцький Юрій Вознюк та Олександр Дехтярчук про те, як вони планують розпорядитись майбутньою зарплатою в 40 тисяч. Можливо, хтось, маючи мільйонні статки, передасть на благодійність частину або всю. А хтось, можливо, скаже, що збирається жити на ці гроші і ні від чого не відмовиться. Зачекаємо)







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ