Ми у Facebook
31.10.2016, 15:00

Рівняни про поразку "Вереса" від черкаського "Дніпра"

У неділю, 30 жовтня, НК ФК «Верес» провела поєдинок 16 туру Чемпіонату України серед команд першої ліги. У змаганні команда зустрілася з командою "Дніпро" місто Черкаси.

Після важкої гри для рівненського "Вереса" був надзвичайно невтішний результат для народного клубу - 3:0.

Рівняни з одного боку розчаровані таким рахунком, а з іншого боку - вірять у подальші перемоги.

Як стати членом рівненського ФК "Верес"

Так, президент ТОВ «Футбольний Клуб «Верес-Рівне» Олексій Хахльов зазначив:

Про НК "Верес" Рівне.
Сталося. Перша поразка з великим рахунком. 3-0 від "Черкаського Дніпра". Певна тривога за результат з'явилася ще перед матчем, коли прочитав на одному з всеукраїнських футбольних сайтів про обіцянку від президента команди з Черкас призових в розмірі 500 тисяч гривень в випадку перемоги над нами. Як це оцінювати, як це вплинуло на матч, чи є це в форматі "fair play"? Свої висновки зробить кожен небайдужий.
Від себе скажу, що маю великий кредит довіри до головного тренера Володимира Мазяра та наших футболістів. Нічого страшного не сталося. Ми будуємо КОМАНДУ, ми розвиваємо НАРОДНИЙ КЛУБ, ми створюємо КОЛО ДОВІРИ. І цей шлях ми пройдемо через "терни до зірок".
Є футбольні аксіоми. Найважливіший матч який? Наступний! Тому нас попереду чекає цікавий сезон. І непередбачувані результати. Буде все!
Удар тримати готові, бо
РАЗОМ - МИ СИЛА!




Матч активно обговорювали і рівняни у соціальних мережах:
Яна Вашета
Віримо у вас✌

Вася Мороченець
Гра на кубок з ворсклою, далась взнаки...

Игорь Маевский
Переживем. Мотиваційно після гри з Ворсклою можна хлопців зрозуміти. Верес найкращий. Все буде добре хлопці не ростраюйтесь Ми Вас завжди підтримуємо і будемо робити це надалі.

Oleksandr Melnychuk Без поразок не буває перемог. А вони, перемоги, попереду. Разом - сила! #VeresRivne

Vladimir Kocur Краще один раз програти - 0:3, ніж три рази по - 0:1. Нічого страшного не відбулося. Зробили висновки і пішли далі за перемогами

Олег Раджабов Барса колись Динамо в двох матчах 0:7 програла і не зупинилась .Зараз краща команда В нас все попереду .!!!!

Юра Драчук
Мда, я надіялася на відрив від переслідувачів






На правах реклами