Ми у Facebook
01.11.2016, 11:44

Мазяр пояснив фіаско НК «Верес» у матчі проти «Черкаського Дніпра» [+Відео]

Наставник рівненського «Вересу» Володимир Мазяр та президенту клубу Олексій Хахльов прокоментували поразку від «Черкаського Дніпра». Коуч рівнян відзначив реалізацію моментів у суперників та поскаржився на напружений графік матчів, а керівник клубу розповів про солідний фінансовий стимул черкащан.
Післяматчевий коментар головного тренера «Черкаського Дніпра» Олександра Кирилюка.

- Хочу привітати усіх справжніх вболівальників нашого клубу з перемогою. Вона дуже важлива для нас з огляду на турнірне становище і психологічний стан команди. Перемога над хорошим суперником - особливо важлива. Що стосується гри - то ми знали, що це буде битва характерів. В цій грі важливим був результат, якого ми досягли. План на гру, який перед командою стояв - практично увесь був виконаний.

Післяматчевий коментар головного тренера НК «Верес» (Рівне) Володимира Мазяра:

- Сьогодні суперник завдав по наших воротах чотири удари і забив три голи. Бездарно діяли в обороні деякі футболісти. Це призвело до того, що ми отримали перший гол. Дуже легко нам забили. В епізоді з другим голом - взагалі враження, що берези стояли в захисті... Це треба пережити. Це поразка, яка в плані результату - незакономірна. Але потрібно вміти програвати. Тому ми визнаємо, що були слабшими.

- Ваша команда продемонструвала неймовірний футбол у грі проти «Ворскли». У чому причина такого рахунку сьогодні: втома від переїзду, чи, можливо, недооцінка суперника?

- Цифри - не обманюють. Після кубкової перемоги над «Колосом» - ми програли їм у чемпіонаті. Після перемоги в Горностаївці - зіграли вдома внічию з «Полтавою». Добре зіграли з «Ворсклою» - програли тут - 0:3... Свіжості не було. Якщо всі думають, що в нас якісь неймовірні умови - подивіться, за рахунок чого грає «Верес». В нас немає навіть 22 футболісти в заявці. Не кажу вже про 25.... Ми свідомо пішли на те, щоб взяти більш якісних виконавців на відповідні зарплати. Ми ризикуємо і сьогодні десь це вилізло боком...

Розумію, що буде багато критики. Коли я тренував «Сталь» і ми грали з «Дніпром» - суперник завдав по наших воротах сім ударів і ми програли - 0:6. Сьогодні було чотири удари і ми тричі пропустили. І таке трапляється... Але не виграє той, хто не вміє програвати. Треба пережити, проаналізувати. Навіть видатні команди програють. До того ж, «Черкаський Дніпро» - це сильний суперник. Вдома вони обіграли «Десну» і «Геліос».

Не можу сказати, що ми не старалися, чи що не створювали моментів. Навіть за рахунку - 0:3 - намагалися атакувати. Що не вбиває - робить нас сильнішими...

- Сьогодні у «Вереса» було мало креативу в атаці. Погоджуєтеся, що не продемонстрували тієї гри, завдяки якій вийшли на другу позицію у турнірній таблиці чемпіонату?

- Коли «Барселона» програє «Сельті» - 1:4 - ніхто не каже, що «Барселона» - це погана команда. Коли ми перемагаємо - всі кажуть, що ми обіграли слабкого суперника. Коли програємо - то ми слабкі. Значить, будемо старатися завжди грати проти слабких суперників...





МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Після матчу з «Вересом» гравців МФК «Миколаїв» перевірять на поліграфі

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Олексій Хахльов, президент НК ФК «Верес», на своїй сторінці у соцмережі закликав рівненських уболівальників «тримати удар».

«Про НК "Верес" Рівне.
Сталося. Перша поразка з великим рахунком. 3-0 від "Черкаського Дніпра". Певна тривога за результат з'явилася ще перед матчем, коли прочитав на одному з всеукраїнських футбольних сайтів про обіцянку від президента команди з Черкас призових в розмірі 500 тисяч гривень в випадку перемоги над нами. Як це оцінювати, як це вплинуло на матч, чи є це в форматі "fair play"? Свої висновки зробить кожен небайдужий.
Від себе скажу, що маю великий кредит довіри до головного тренера Володимира Мазяра та наших футболістів. Нічого страшного не сталося. Ми будуємо КОМАНДУ, ми розвиваємо НАРОДНИЙ КЛУБ, ми створюємо КОЛО ДОВІРИ. І цей шлях ми пройдемо через "терни до зірок".
Є футбольні аксіоми. Найважливіший матч який? Наступний! Тому нас попереду чекає цікавий сезон. І непередбачувані результати. Буде все!
Удар тримати готові, бо
РАЗОМ - МИ СИЛА!»






На правах реклами