Ми у Facebook
02.11.2016, 17:30

Маленька рівнянка Вікторія Миронець: "Я буду далі працювати, щоб підкорювати нові вершини"

Вона не просто красуня, а ще й надзвичайно талановита дівчинка, про що свідчать перемоги у багатьох конкурсах... І все це про маленьку рівнянку – Вікторію МИРОНЕЦЬ, яка цього разу стала зіркою обкладинки глянцевого журналу “Маленькі рівняни”.
ДИВИТИСЯ ЖУРНАЛ МАЛЕНЬКІ РІВНЯНИ ОНЛАЙН

Повз її неймовірну посмішку не можна просто пройти і не посміхнутися, її прекрасні очі надихають на позитив...

– Віко, розкажи трошки про себе. Скільки тобі років, де ти навчаєшся?

– Як ви знаєте, мене звати Вікторія. Мені дев'ять років, я перейшла до 4 класу. Навчаюся у ЗОШ №25 міста Рівне.

– Чи подобається тобі навчатися у школі? Які твої улюблені предмети?

– У школі я навчаюся добре, сумлінно ставлюся до виконання домашніх завдань. Особливо відповідально я відношуся до вивчення англійської мови, адже вважаю, що вивчення мов надзвичайно корисно для мого майбутнього. Також мені подобається читання, математика, фізкультура...


Наступного тижня вийде новий номер журналу "Маленькі рівняни"




– Як складаються стосунки з однокласниками, ти маєш багато друзів?
– З однокласниками в мене гарні стосунки, але не тільки вони є моїми хорошими друзями. Багато знайомих і друзів у мене завдяки заняттям у модельному агентстві "Панна", а також завдяки заняттям танцями.

– Окрім школи та навчання, які ще захоплення маєш? Які твої хобі?

– Як я вже казала, я займаюся у модельному агентстві “Панна”, а також займаюся східними танцями. Я – учасниця молодшого складу "Зразково-художнього колективу" ансамблю східного танцю "Орхідея". Неодноразово виступала в Рівному, Львові, Тернополі, Києві, Карпатах, а також була на чемпіонаті в Білорусі. Брала участь у багатьох концертах, конкурсах, олімпіадах, чемпіонатах, де здобула чимало перемог.

Журнал "Маленькі рівняни" оголошує про СТАРТ конкурсу "Ми ростемо"

– Ти сказала, що перемог було чимало, а якщо точніше: то це були перші місця, чи і другі-треті?!
– Я здобула одинадцять перших місць, других місць – дев'ять, третіх – шість. Також нагороджена медаллю і грамотою від директора Палацу дітей та молоді Ірини Первушевської за активну участь у концертній діяльності Палацу.



ДИВИТИСЯ ЖУРНАЛ МАЛЕНЬКІ РІВНЯНИ ОНЛАЙН

– Ти казала, що завдяки навчанню у “Панні” в тебе багато нових друзів. А які заняття у модельному агентстві тобі подобаються найбільше?
– У модельному агентстві" Панна" я займаюся вже чотири роки. З великим задоволенням відвідую всі заняття. Особливо мені подобається дефіле і фотоклас – це мої найулюбленіші заняття.


Як фото вашої дитини можуть потрапити у журнал “Маленькі рівняни”




– Чи брала ти участь у модельних конкурсах і які титули здобувала?
– Моя мама краще знає про всі мої досягнення, бо конкурсів було справді багато. Я – фіналістка другого Рівненського регіонального дитячого фестивалю краси та таланту “Міні-Міс Рівненщина 2013”; переможниця в інтернет-голосуванні на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua; принцеса “Міні-Міс Рівненщина 2013”; MINI MISS FASHION PANNA MODEL STYLE 2014; TOP PANNA MODEL STYLE 2015. Отримала перше місце у Міжнародному дитячому фестивалі-конкурсі мистецтв "Соняшник" в номінації: театри мод, змішана вікова категорія, номер “Парад Ляльок” у місті Київ; учасниця конкурсу “FASHION WEEKEND 2015”. Минулого року я стала обличчям дитячого магазину "Дюймовочка", була учасницею багатьох показів, фешенів, брала участь у третьому щорічному Міжнародному телевізійному фестивалі – конкурсі "Створюй своє майбутнє зараз!" у Києві та у новорічному показі “FASHION WEEKEND 2015” та PANNA TOP MODEL STYLE 2016.

– Твої досягнення просто вражають, а перелік перемог у 9 років – це просто щось неймовірне. Що ж ти плануєш далі?

– Дякую вам за гарний відгук. Але я не збираюся зупинятися на тих досягненнях, що у мене є. Я хочу і буду далі працювати, щоб підкорювати нові вершини і здобувати нові перемоги.




Придбати журнал МАЛЕНЬКІ РІВНЯНИ можна:

- у мережі друкованої продукції “ОГОпрес”;

- у пункті прийому приватних оголошень на вулиці Шкільній,2

За замовленням декількох примірників звертайтесь за телефоном (097)891-82-00 (Анна)







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ