Ми у Facebook
02.11.2016, 17:16

Дві години безперервного сміху подарували рівнянам зірки «DIZEL Шоу»

«DIZEL Шоу» подарували неймовірні емоції усім рівнянам, які завітали на концерт 1 листопада у МПК "Текстильник".

«DIZEL STUDIO» - прорив в якісному українському гуморі. Студія розпочала роботу в 2006 році. За цей час актори знялися в сотні успішних телепроектів, серіалів і фільмів. А зараз «DIZEL STUDIO» - це динамічно набираючий популярність продакшн з виробництва власного продукту - гумористичних телевізійних проектів, концертної програми, авторської кінопродукції.

ФОТО - Як відомі коміки відкривали у Рівному весняне шоу


1 листопада «DIZEL Шоу» завітали з концертом до Рівного. У залі МПК "Текстильник" зібралися люди різних вікових категорій, адже гумор цих зірок подобається як дітям, так і дорослим.



Дві години безперервного гумору подарували гумористи усім, хто присутні в глядацькій залі. Веселі мініатюри, неймовірні пісні та запальний гумор - це те, що надзвичайно вразило усіх глядачів. Новою концертна програма в рамках всеукраїнського туру «Осень смешно» - це абсолютно нові жарти, які позбавлені брудних та політичних жартів. Тим самим дозволяють відпочити усім, хто присутні в залі.



«DIZEL STUDIO» подякували рівнянам за прекрасні емоції, гостинний прийом та запросили на наступні концерти, які відбудуться вже у грудні цього року. А також запросили рівнян переглядати їх телевізійні продукти спільного виробництва з каналом ICTV.






На правах реклами